Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, może urządzimy 6 października spot regionalny na parkingu Expo Areny w Ostródzie? Tego dnia odbędą się targi motoryzacyjne Auto Land Expo 2018. Można by pogadać, wymienić się doświadczeniem, próbkami kosmetyków, itp. @Eidos71 będziesz?

Opublikowano
1 godzinę temu, paperson napisał:

@Eidos71 będziesz?

Za późno dałeś znać... Pierwszy i trzeci weekend października będę poza Olsztynem - pierwszy wyjazd rodzinnie, a drugi służbowo, oba nieodwołalne... Więc nie dam rady - mimo, że naprawdę z chęcią wyrwałbym się i poznał osobiście detailmaniaków z naszego regionu 😊 Ale generalnie taki spot jest dobrym pomysłem... Na następny na pewno się zamelduję.

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Do urlopu powinienem mieć bo też sie przymierzam do tych produktów 😉

A nie sory mam szampon kwaśny i coś jeszcze nie pamiętam co dokładnie teraz 😁 chyba szampon i piana

Opublikowano
5 godzin temu, Amatordetailingu napisał:

O szampon kwaśny bym chętnie przetestował, chociaż pianę tez mogę xd.

To wezmę Cleantecha ze sobą 😉

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako że 205 w październiku będzie spawana potrzebuje znaleźć w Olsztynie pewna firmę która przyłoży się do konserwacji podwozia. Olsztyn +/- 50km od Olsztyna. Poleci ktoś coś ?