paperson Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Panowie, może urządzimy 6 października spot regionalny na parkingu Expo Areny w Ostródzie? Tego dnia odbędą się targi motoryzacyjne Auto Land Expo 2018. Można by pogadać, wymienić się doświadczeniem, próbkami kosmetyków, itp. @Eidos71 będziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eidos71 Opublikowano 16 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 1 godzinę temu, paperson napisał: @Eidos71 będziesz? Za późno dałeś znać... Pierwszy i trzeci weekend października będę poza Olsztynem - pierwszy wyjazd rodzinnie, a drugi służbowo, oba nieodwołalne... Więc nie dam rady - mimo, że naprawdę z chęcią wyrwałbym się i poznał osobiście detailmaniaków z naszego regionu Ale generalnie taki spot jest dobrym pomysłem... Na następny na pewno się zamelduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Może chętny ktoś na jakiś spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Może porobiły sobie jakieś wlepy spotowe ? Jak uda mi się was odwiedzić będę wręczać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 wlepy sportowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 1 minutę temu, Amatordetailingu napisał: wlepy sportowe? Spotowe. Autokorekta dziala bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 a ok, niech się inni wypowiedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 15 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Potrzebny mi tylko projekt a drukiem sam się mogę zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Jak tam świry detailingowe? Ciekawe ile osób tu zagląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 5 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Przed Wielkanocą melduje pojawiam się na 2 tygodnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Może jakieś spotkanie? Byście przekazali trochę wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Ktoś o czymś myśli do testów ? Na urlop mogę trochę przywieźć rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 A co masz do testów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Mówisz co byś chciał / nad czym się wachasz by kupić i raczej ja to powinienem mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 A rozumiem, korci mnie żeby pare produktów z cleantech przetestować xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Do urlopu powinienem mieć bo też sie przymierzam do tych produktów A nie sory mam szampon kwaśny i coś jeszcze nie pamiętam co dokładnie teraz chyba szampon i piana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 O szampon kwaśny bym chętnie przetestował, chociaż pianę tez mogę xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 5 godzin temu, Amatordetailingu napisał: O szampon kwaśny bym chętnie przetestował, chociaż pianę tez mogę xd. To wezmę Cleantecha ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Może mamy też ochotę na forumowe lokalne wlepki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amatordetailingu Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Też chętnie przygarnę wlepę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Mogę wydrukować potrzebny tylko projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2019 Ma ktoś pożyczyć klucz do odkręcania pomp paliwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio_90 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Ktoś chętny na jakiś spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jako że 205 w październiku będzie spawana potrzebuje znaleźć w Olsztynie pewna firmę która przyłoży się do konserwacji podwozia. Olsztyn +/- 50km od Olsztyna. Poleci ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi