maciek-drummer Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Może jakiś oddział we Wrocławiu ?
huberts. Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Całkiem rozsądnie skalkulowane. Daleko do Was z Komornickich okolic, ale pewnie się tam kiedyś zjawię
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Może jakiś oddział we Wrocławiu ? Jak będzie ok, będziemy myśleć o kolejnych miastach Całkiem rozsądnie skalkulowane. Daleko do Was z Komornickich okolic, ale pewnie się tam kiedyś zjawię Jak za darmo S11 chwila i jesteś Zapraszamy
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2016 Dziś przedstawimy Wam 3 "zabawki" które znajdziecie w Washing Zone 1. Miernik Lakieru 2. Odkurzacz ekstrakcyjny 3. Maszyna polerska DA I sporo innych które pokażemy w wolnej chwili
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Oficjalne otwarcie naszej Strefy Mycia w piątek 15.07 Zapraszamy od 10-18 rezerwacje pod numerem 797 995 555. Washing Zone będzie otwarty: Wt-Nd 10-18 Zapraszamy
Administrator AreK Opublikowano 13 Lipca 2016 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Postaram się wpaść w odwiedziny na początku sierpnia
dominiczek9518 Opublikowano 13 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Nie wiem czy to głupi czy dobry pomysł ale czy jest szansa na udostępnienie jakiegoś wglądu w wolne terminy na dany tydzień lub jeden do przodu? Coś w stylu prostego arkusza na Google drivie
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2016 Postaram się wpaść w odwiedziny na początku sierpnia Zapraszamy Arku Nie wiem czy to głupi czy dobry pomysł ale czy jest szansa na udostępnienie jakiegoś wglądu w wolne terminy na dany tydzień lub jeden do przodu? Coś w stylu prostego arkusza na Google drivie To bardzo dobry pomysł, na pewno się tym zajmiemy i coś takiego będzie. Może w formie online na stronie. Na tą chwilę wystarczy zadzwonić wybrać odpowiedni termin i wpaść
michulek Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Właśnie przydałaby sie rezerwacja online i wtedy można podejrzeć sobie wszystkie wolne terminy i wybrać dogodny dla siebie , to jest świetny pomysł i łatwy do realizacji Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2016 W ten weekend w Washing Zone mała promocja godzina za 15zł! Zapraszamy rezerwacje pod numerem 797 955 555
xroma Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Byłem. Skorzystałem. Było naprawdę świetnie. Miejsce idealne, pomocni ludzie. Dziękuję i Polecam !
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2016 Byłem. Skorzystałem. Było naprawdę świetnie. Miejsce idealne, pomocni ludzie. Dziękuję i Polecam ! Dzięki!
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 2 Października 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Wrzesień się kończy a z nim nasza promocja Poniżej krótka informacja jak to będzie wyglądało dalej: Cena wynajmu stanowiska 20zł/h 15zł/0.5h *Wprowadzamy dwa karnety 1. Karnet 5h w cenie 85zł ( 17zł/h ) 2. Karnet 10h w cenie 150zł ( 15zł/h ) Karnety mają ważność 3 miesiące. *Nowy pakiet "Mycie" Cena 1h/30zł W cenie kosmetyki na jedno użycie + akcesoria: 1. Piana 2. Szampon 3. Dressing na opony + Ręcznik do osuszania, aplikator do dressingu, rękawica itp. Propozycja dla wszystkich którzy nie mają swoich zabawek a "zwykłe" mycie im wystarczy! Przypominamy o rezerwacjach pod numerem 797 995 555 Podgląd wolnych terminów http://washingzone.pl/rezerwacja-online/ W razie pytań zapraszamy na PW bądź telefonicznie.
Rekomendowane odpowiedzi