Gardor Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Wiaderka już u mnie , akurat nie mnie mnie w miejscu zamieszkania ale poprosiłem o zrobienie ładnego zdjęcia i włożenie do środka SCRATCH SHIELD - REGULOWANY GRIT GUARD i wygląda to tak . Zresztą to są tylko wiaderka nie ma co o nich dużo pisać .
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Gardor, Dzięki za zdjęcia. Dodaliśmy wiadra do naszego sklepu, chwilowo zestawy z GG są nie dostępne u nas ale znajdziecie je na : www.autonablask.pl www.cardetail.pl www.deepgloss.pl
Marcinesku Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Wiaderko z gg zakupione. Jakoś wiaderek super, gg pasuje rewelacyjnie. Trochę się zawiodłem faktem, że wszystkie napisy czyli logo na przykrywce i napis na samym wiadrze to naklejka. Sądziłem, że będzie to tak samo wykonane jak w przypadku wiaderek z marketów budowlanych.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzięki za opinię Co do naklejek nigdzie nie ukrywalismy ,że jest to naklejka. Zdecydowaliśmy się na naklejke z dwóch prostych powodów: 1. Wiadro z nadrukiem bylo by sporo droższe i dla nas i dla Was 2. Wiadra z nadrukiem zamawia sie w ilosciach ktore bysmy sprzedawali latami :-) Mamy nadzieje , że mimo tego faktu będziesz zadowolony z użytkowania
pawelpp Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 A ode mnie pochwała za...napisy po polsku !
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Polish Pride!
Marcinesku Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzięki za opinię Co do naklejek nigdzie nie ukrywalismy ,że jest to naklejka. Zdecydowaliśmy się na naklejke z dwóch prostych powodów: 1. Wiadro z nadrukiem bylo by sporo droższe i dla nas i dla Was 2. Wiadra z nadrukiem zamawia sie w ilosciach ktore bysmy sprzedawali latami :-) Mamy nadzieje , że mimo tego faktu będziesz zadowolony z użytkowania Domyślam się, że kwestia ekonomi jakże istotna dla użytkownika, który chce jak najtaniej kupić taki zestaw ma tutaj główne znaczenia. Jak to się mówi nie wpływa to na działanie wiaderka więc nie widzę problemu. Zamawiając w sklepie internetowym nie widziałem informacji, że to jest lepka więc stąd moje zaskoczenie. Jak bym wiedział to też bym zamówił bo serio nie ma co przepłacać jak działa tak samo. Wiaderko i gg sprawuje się rewelacyjnie Chrzest bejowy przeszło bez problemów. Jak nic z czystym sumieniem taki zestaw mogę polecić innym.
HalskyYOOO Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Wiadro super! jedynie mam uwagę do pokrywki bo nie trzyma idealnie ale przeżyję to bez problemu
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Wiadro super! jedynie mam uwagę do pokrywki bo nie trzyma idealnie ale przeżyję to bez problemu Dzięki! powiedz mi nie trzyma idealnie wody czy sama pokrywa nie "wchodzi" idealnie?
HalskyYOOO Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 pokrywa nie siedzie na ciasno, luźno schodzi, może wiadro się odkształciło podczas przesyłki choć nic nie widać.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Oryginalnie pokrywę wciska się aż "kliknie" i ciężko ją zdjąć. Jak znajdziesz chwilę zrób dla nas fotkę z pokrywą z dwóch stron, jak coś możemy Ci wysłać nową pokrywę daj znać
HalskyYOOO Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Ok sprawdzę i pokombinuję w wolnej chwili
IRON.pl Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Przepraszam że pytam ale po co komu pokrywa ? żeby woda nie wystygła ?
coobah Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Pokrywa jest po to, żeby można było po myciu wykorzystać wiadro jako stolik i postawić flaszkę i kieliszki...
michulek Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Przepraszam że pytam ale po co komu pokrywa ? żeby woda nie wystygła ? Ja myje zawsze auto na bezdotykowej gdyż nie mam garażu i mieszkam w bloku. Biorę ze sobą cała rzesze moich kosmetyków do auta, w tym dwa wiadra z woda i tu przydaje sie pokrywa, aby podczas dojazdu na myjnie nie wylała sie. Na myjni nie ma umywalki ani źrodła wody z którego dałoby radę nalać wodę, z karchera jest za duże ciśnienie aby próbować napełniać wiadra wodą. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator Domel Opublikowano 15 Lipca 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 653303 karchera jest za duże ciśnienie aby próbować napełniać wiadra wodą. da sie. robilem tak przez kilka lat.Za jeden zloty wchodziło 3/4 wiadra. Musisz mieć duzą i grubą gąbkę. Przykładasz lance do gąbki i napełniasz.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 653303 karchera jest za duże ciśnienie aby próbować napełniać wiadra wodą. da sie. robilem tak przez kilka lat.Za jeden zloty wchodziło 3/4 wiadra. Musisz mieć duzą i grubą gąbkę. Przykładasz lance do gąbki i napełniasz. Potrzeba matką wynalazku! Czy i do czego będzie używana pokrywa nie ma większego znaczenia, my sprzedajemy produkt z pokrywą która ma działać. Wczoraj sprawdzaliśmy kilka wiader i działa wszystko bardzo dobrze. Pokrywa zatrzaskuje się i trzyma mocno (bardzo ). Oczywiście może się zdarzyć ,że z tą jest coś nie tak. Uroki masowej produkcji. W każdym razie jeżeli coś z tą pokrywą jest na pewno ją wymienimy
IRON.pl Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Pokrywa jest po to, żeby można było po myciu wykorzystać wiadro jako stolik i postawić flaszkę i kieliszki... Teraz rozumiem dlaczego SG i GS dodają pokrywkę , w Meguair's nie ma - i to by wyjaśniało sprawę
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Polskie firmy widzą co dobre! Tradycja zobowiązuje
Fitte Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Ja również praktykuje wiaderko z przykrywką w celu przetransportowania wody na bezdotyk [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka
HalskyYOOO Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Ok! Pokrywa działa:) po 2óch próbach siłowych zaskoczyła, chyba rant się nieco odkształcił. Widać 2 pełne kartony polskich kosmetyków które ją przygniatały w bagażniku to nieco za dużo dla niej
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 No to fajnie. Dzięki za informację!
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witajcie W naszym sklepie pojawiły się do kupienia nasze butelki. http://goodstuff.com.pl/pl/p/Good-Stuff ... Trigger/67 Serdecznie Zapraszamy!
damianeuro Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Good Stuff te pokrywki są takie tandetne czy dostałem jakiś felerny egzemplarz? Pokrywki nie da się w ogole założyć na wiadro, przyciskam z jednej strony to wyskakuje z drugiej. Mam dwa wiadra i dwie pokrywki, oba dzialaja tak samo więc nie wiem czy obie pokrywki do dupy czy oba wiadra Myślałem, że jak kupie wiadra za ponad 100 zł to będzie to miało coś wspólnego z jakością....
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 [ref]damianeuro[/ref], Cześć, szczerze pierwsza reklamacja na pokrywki więc sądzę, ze raczej felerny egzemplarz Odezwij sie na PW wyślemy nowe, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi