ARman Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Super auto, miałem takie w takim samym kolorze, na takich samych felgach, w "Sportcrossie", nawet z hakiem , i oczywiście IS300, tylko wnętrze było ciemne. Po twojej relacji, nawet żaluję że sprzedałem IS'a... niesamowita frajda z jazdy i bardzo piękna sylwetka, akurat w tym kolorze.
huberts. Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2016 638070 Sam nie wiem... Może powinienem zrobić test na jdnej feldze tylko? Ale w samym teście zrobiłem dwie próby - raz ADBL na przednią felgę a Fireball na tył a drugi raz na odwrót i werdykt był taki sam... Można było na obu przednich: lewa ADBL prawa Fball a potem sprawdzenie, koła jednej osi są z reguły jednakowo unorane. Albo taśmą obręcz na pół i bezpośrednia konfrontacja. Jak dysponujesz jeszcze jakimś felunkiem zrób elegancki test i wstaw do działu, ja już na ten sezon się okupiłem i przez następne wydatki już bym tylko cierpiał na wyrzuty sumienia
Błaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 638070 Sam nie wiem... Może powinienem zrobić test na jdnej feldze tylko? Ale w samym teście zrobiłem dwie próby - raz ADBL na przednią felgę a Fireball na tył a drugi raz na odwrót i werdykt był taki sam... Można było na obu przednich: lewa ADBL prawa Fball a potem sprawdzenie, koła jednej osi są z reguły jednakowo unorane. Albo taśmą obręcz na pół i bezpośrednia konfrontacja. Jak dysponujesz jeszcze jakimś felunkiem zrób elegancki test i wstaw do działu, ja już na ten sezon się okupiłem i przez następne wydatki już bym tylko cierpiał na wyrzuty sumienia Jak wpadnie mi w łapki jakaś zaniedbana felga to się nią zajmę ale tak się jakoś składa że na horyzoncie nie chce się żadna pokazać Było adbl i fireball na przednich felgach robiłem raz prawą stronę a później lewą na odwrót Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
huberts. Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 A to dobrze, zrozumiałem wcześniej, że jeden na przód drugi na tył a potem na odwrót, nieważne. Werdykt zatem można uznać za rzetelny 638070 dwie próby - raz ADBL na przednią felgę a Fireball na tył a drugi raz na odwrót i werdykt był taki sam...
MirekGTS Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Fajna relacja, ten model w kombi rzadko widać na drogach co jeszcze dodaje mu uroku .
Rybicki Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 Kawał dobrej roboty przy mało pospolitym aucie w ciekawym kolorze Niech właściciel teraz należycie dba o lakier aby jak najdłużej jeździł w blasku Mój Lex (w troszkę jaśniejszym kolorze, spectra blue) też ostatnio doczekał się małego odświeżenia po zimie Jednak u mnie teraz nie było ostrego cięcia a jedynie one step. Znakomicie spisała się menzerna 2500 na czerwonym padzie NAT potem DJ Lime Prime i jako, że moje auto zazwyczaj służy za królika doświadczalnego to poleciały trzy różne woski W wiosennym słoneczku niebieska perła robi robote
BartOla Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2016 dobra robota , Lexus IS300 zawsze na propsach
Błaszu Opublikowano 21 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2016 Kawał dobrej roboty przy mało pospolitym aucie w ciekawym kolorze Niech właściciel teraz należycie dba o lakier aby jak najdłużej jeździł w blasku Mój Lex (w troszkę jaśniejszym kolorze, spectra blue) też ostatnio doczekał się małego odświeżenia po zimie Jednak u mnie teraz nie było ostrego cięcia a jedynie one step. Znakomicie spisała się menzerna 2500 na czerwonym padzie NAT potem DJ Lime Prime i jako, że moje auto zazwyczaj służy za królika doświadczalnego to poleciały trzy różne woski W wiosennym słoneczku niebieska perła robi robote Właściciela jestem pewien - potrafi o auto zadbać. Tymbardziej że lex jest częstym gościem na zlotach - musi lśnić
xnolb Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 IS300 w kombi widzę pierwszy raz, fajnie to wygląda a po robocie bomba!
Rekomendowane odpowiedzi