Jump to content

Polerka Rupes v FLEX

ma_ko

Recommended Posts

Szybkie pytanie, moje poczciwe DA się kończy, chcę kupić coś nowego, wybór pada pomiędzy Rupes MarkII 15 v Flex 3401 mam do "obrobienia" 5 aut (3 miękkie japońce plus 2 twarde amerykany)przynajmniej raz w roku..., sprzęt kupuję tylko do użytku własnego (interesuje mnie tylko DA). Cena kwestia drugorzędna...

Czy jest możliwość w Rupes instalacji padów mniejszch niż 150?? Są jakieś "przejściówki"?? Rzuciło mi się coś takiego w oczy ale czy ktoś ma i korzysta??

• 2 months later...
  • 1 year later...

Rownież jestem na etapie zakupu Rupes 15 MARK2 choć ciagle temat odwlekam to zdecydowanie najbardziej odpowiada mi ten sprzęt, choć myslalem rownież nad wersją mini ze skokiem 12mm i 75mm talerzem, nie wiem jednak jak taka mała polerka będzie spisywała sie na dużych powierzchniach, czy jest sens polerowania całego auta 75mm padem zyskując dzięki temu większe mozliwosci polerowania w zakamarkach czy kupić rupesa15 a resztę wykańczać ręcznie? Dodam, że to tylko zakup do użytku prywatnego więc nastawiam się jedynie na 1 maszynę, mowa o wersji deluxe z pastami i reszta gadżetów.

• 1 month later...