radek4359 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 850 Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
-patrick- Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 no to czekamy na oficjalną cenę, porównując do georga wypada dobrze, jeżeli w praktyce też okaże się lepszy bądź chociaż taki sam to ma dużą szansę na sukces. jak sprawa będzie wyglądać z akcesoriami? od kiedy można zamawiać i jak z dostawą?
Qbakr Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Piknie Zadam pytanie przyszłościowe.. jak z czesciami zamiennymi? Sa ogolno dostępne - tak jak np podany silnik czy wszystko jest specjalnie projektowane pod wasze urządzenie? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
radek4359 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 No ja mam georga właśnie u Poorboya kupiłem w tamtym roku ale ta funkcja wydmuchu fajna sprawa no i przede wszystkim jak się okaże że jest lepszy od niego to warto będzie o tym sprzęcie pomyśleć ) Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
wilk30 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 989zł jak w mordę strzelił i możecie pakować już odkurzacz i pisać mi na priv . A do dywanów będzie można kupić ssawkę bo nie ma jej w opisie
Dante05 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 1100 zł. Pytanie z mojej strony. Czy ta rura (nierdzewka) na ssawce do prania tapicerki jest dłuższa jak u Georga? Chodzi o to, że im mniejsza odległość od węża tym lepiej np. piorąc podłogę w aucie.
Speedo Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 no co Wy Panowie, profi "zwykłe" w podobnych parametrach kosztuje 1200 i jest tylko do prania, George do prania i odkurzania 1500 to ten musi lepiej jak 1500 kosztować
Pit_Krk Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 ^^^ Widać jak co niektórzy śledzą temat. Przecież już jakiś czas temu poorboy pisał, że cena poniżej 1k PLNów.
Speedo Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 racja, pisał, 3 post ciekawe czy się udało
Vespa Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Dobra, kolego poorboy, podaj cenę i kiedy towar będzie dostępny, bo akurat potrzebuję coś do prania. Mam nadzieję, że cena określona na "poniżej tysiaka" nie będzie się składała z trzech dziewiątek . Z marketingowego punktu widzenia lepiej wywołać "efekt boom", sprzedać bardzo dużo za mniej oraz wylansować legendę, produkt najlepszy w swojej kategorii cenowej, niż racjonalnie wprowadzać do oferty trochę tańszą (może też trochę lepszą) wersję istniejącej konstrukcji.
dBone Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Ok 1/5 ceny taniej to i tak ekstra ;-) Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Klekot Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 To tak jak z perfumami. Ile by Pan dał za takie perfumy. My tylko robimy badanie. Ile jest dla Pana wart ten odkurzacz ? 900 może 1200. A producent weźmie średnią przyrówna do ceny produkcji i ... Wyjdzie cena rynkowa Tak czy inaczej będę murem wspierał naszych ! Gratulacje poorboy. Trzymam kciuki.
Błaszu Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2016 Albo mi się zdaje albo warto było się wstrzymać z zakupem Georga poorboy, kiedy będzie znana oficjalna cena i kiedy będzie dostępny w sprzedaży? Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
robcok Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 ciekawie ciekawie, tylko też ciekawie jak z częściami zamiennymi, jak długo posłuży bez awarii oraz jaki silny jest ten wydmuch Stawiam an 799zł
poorboy Opublikowano 16 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 W kwestii części będą bezproblemowo dostępne, serwis będzie w opcji "door to door" lub w sieci serwisowej Profi. W kwestii cen: - pierwsze dwie szt. na forum - 899zł brutto - mile widziane testy na forum - cena forumowa 967zł brutto gwarancja 24m FV/paragon Jest opcja na zrobienie zakupu grupowego, ale dopiero po pozytywnych opiniach forumowiczów co do sprzętu
-patrick- Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 od kiedy będą dostępne? zaczyna mi się kolejka chętnych ustawiać na pranie więc stoję przed poważnym dylematem czy czekać czy brać Georga...
Błaszu Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2016 Od jakiej ilości osób będzie uznawany zakup grupowy? Cena będzie wtedy taka jak przy pierwszych dwóch sztukach (899)? Może zróbmy już listę na której będą wpisywać się osoby zainteresowane zakupem? Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi