cortezo87 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Witam W ostatnich dniach wpadła do mnie Laguna w przyjemnym kolorku Gris Eclipse na małe odświeżenie lakieru Do ciecia uzywalem Menzerny 300/400 oraz padów Booski/Royal Pads/Flexi, wykończenie Kochem potem cleaner Swissvax i wosk Harly. Poniżej kilka zdjeć z walki Tak wyglądało po przyjeździe do mnie : Lecimy z dekontaminacją : Prickbort/Vampire Liquid/Mainz Equilibrum/W2/Tenzi Smog Po umyciu wziąłem się za nadkola i zmianę kół na letnie.. Kiedy wszystkie koła juz na samochodzie wjazd do garażu na inspekcje i dosuszanie.. Jak widać tragedii strasznej nie ma, ciecie zacząłem od lamp. Matowieniu papierem 1000-1500-2000-2500 Przed : Po: Grubsze rysy matowilem koreczkiem szlifierskim z końcówka 1500-2000 i zaczynamy Po Finishu wyjazd na mylu mylu Potem wjazd na suszenie, cleaner, zabezpieczenia i dressingi.. Wszystko co na zdjęciu + Megs HP na lampy. Niestety pogoda nie pozwoliła by pokazać cały efekt w słońcu I Laguna odjechała dzisiaj, pogoda nadal pod psem a koło domu juz małe błotko Dziękuje za uwagę
impex Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2016 Fajny efekt Jednak do reflektorów przednich mogłeś się ciut bardziej przyłożyć.Widać wyraźnie brak papieru 1200.
golden0282 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Świetnie Ci wyszło to "małe" odświeżanie , możesz coś napisać na temat padów Booski , jak dla mnie wyglądają bliżniaczo podobnie do Royal Pads , różnią się coś w praktyce ?
biznes365 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Relacja przyjemna szkoda że taka krótka.Trzeba pogratulować wytrwałości przy pracy w nadkolach takimi mały szczotkami.
Gardor Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Przyjemnie się oglądało Odpaliła bez problemu ? W końcu laguna 2
kandy Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Robota Jak bardzo brudne były końcówki przed robotą? Bo po wyglądają bardzo fajnie
booohal Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Bardzo przyjemna relacja. Szkoda, że tak krótko Niekoloryzowane zdjęcia. To lubię Widzę butelkę od D-Wash ale ze zmienionym atomizerem. Oryginalny Ci padł czy nie podpasował?
cortezo87 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 impex, Niestety nie miałem papieru 1200 golden0282, Nie zauważyłem różnicy, jedynie Heavy Cut Booski lepiej ciął od Cuttinga Royal biznes365, Trzeba się będzie zaopatrzyć w jakieś większe Mothersy Gardor, Odpalala bez problemu i z tego co wiem jak narazie jest bezawaryjna kandy, Były dość okopcone w środku, a na zewnątrz trochę przerdzewiałe. booohal, Bardzo fajne butelki i atomizery, ja po prostu zmieniłem bo chciałem przetestować atomizer zakupiony juz dawno od kolegi na forum
Prze__mek Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 W tym przypadku sama zmiana kół (stalowe, czarne felgi bez kołpaków) na fajne alusy dała autku drugie życie Ale lakier naprawdę odżył, świetne 50:50 Dobra robota
Tranavel Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Dobra robota Czyli ma już nie być śniegu jak zmieniłeś koła na letnie?
hubikas Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Dobra robota Czyli ma już nie być śniegu jak zmieniłeś koła na letnie? Jeszcze bym nie ryzykował, bo to różnie może być, sam się przekonałem w środowy poranek Co do roboty, to pięknie to wyszlo. Jako ze jestem w Klubie Laguny, to wlasciciel również Tam wrzucił relacje i zrobił koledze cortezo ekstra reklamę, wszyscy podziwiają
cortezo87 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2016 Ja w swoim aucie rownież juz na letnich kołach.. Nie jeżdzę często ale w razie W są jeszcze 2 auta na zimowkach
ShiningCar Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 627246 jedynie Heavy Cut Booski lepiej ciął od Cuttinga Royal Booski Heavy Cut, zbiera świetne recenzje już od kilku miesięcy cortezo87, bardzo ładnie autko odżyło
smalec Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 robota super ale jakie piękne okoliczności przyrody
Rekomendowane odpowiedzi