coobah Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Fajnie odżyło auto. Masa roboty przeprowadzona rzetelnie. Trochę zastanawia mnie wydech. Czy nie jest za głęboko schowany pod ten "dyfuzor"? Wygląda jakby miał kopcić pod zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiancd Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 O kurde ta alcantara mnie rozwaliła konkretnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tijs26 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 fajna relacja i super efekt końcowy. Klienta pewnie trochę zatkało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał 330xd Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Odżyła. Ale pasowanie dyfuzora do końcówek wydechu Możesz zapytać właściciela czy nie chciałby by sprzedać tego tylnego dyfuzora ? Mam oryginalny do 335. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Bardzo ładna robota ! ps. MEGA FELGI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 mbieniek, Dzięki Iron nie rozrabiany, lecz wcześniej działałem Tugą Głową nie uderzam bo zazwyczaj klęczę przed autem tak mi wygodniej Good stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nequ1995 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam, czy mógłbym dostać pełną listę środków których użyłeś? Mam e90 w dokładnie takim kolorze i pierwszy raz chce się zabrać do porządnego czyszczenia.. Jeżeli to nie problem to poprosiłbym tutaj lub na pw, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelus668 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 to jest tylko dekielek od śrub w feldze czy prawdziwa nakretka stosowana w samochodach wyscigowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo33 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dekielek Ostatnio widziane w mieście, koła zmienione już. Pogoda nie dopisuje ale dobrze wygląda: Może niedługo jakiś film z mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubek Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Pięknie auto odżyło. Super jest ta kierownica. Dobrze, że felgi zmienione bo tamte trochę do bmw nie pasują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Ależ ładne felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harmidon Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 robota na 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wali11 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Niby dwa etapy,a ładnie poszło. Myślałem, że będzie mnóstwo cięcia przy takim bmw, ale wyszło super. Poza tym, extra wersja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi