Guest Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 http://www.bioline.com.pl/index.php?page=7142 Takie coś spotkałem w sklepie. Bardzo tanie. Miał ktoś do czynienia z tymi kosmetykami? Kupiłem środek do felg w spraju, duży za 8,40. Jeszcze nie testowałem. Tak się pytam i informuję, że jest coś takiego. A nie spotkałem na forum wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malkolm Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 zetknąłem się z szamponami tej firmy ale to było juz dawno i nie pamiętam jak działały, pewnie jak i inne za 2,50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro_77 Posted February 19, 2010 Report Share Posted February 19, 2010 Ja kiedys kupilem wosk, chyba z 4 lata temu ale wyrzucilem go bo sie przeterminowal Duze opakowanie kosztowalo chyba 9PLN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dystrybutor Michas Posted April 6, 2010 Dystrybutor Report Share Posted April 6, 2010 zerknijcie na tą podstronę: http://www.bioline.com.pl/index.php?page=8663 bp=mobil=tesco ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Afi Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Kiedyś od znajomego dostałem cały komplet z tej firmy i szczerze mówiąc... leży pianka do czyszczenia tapicerki się nie sprawdziła, wosku nie używałem, spray do opon przy drugim użytkowaniu jakoś wypadł mi niechcący z ręki i nieszczęśliwie trafił na jakiegoś ostrego kamyczka, po czym wyparował w świat ze świstem... Prócz tego jeszcze masa innych środków, których aż strach się bać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Ja póki co pianę do felg mam i jest na tyle skuteczna, że zużyję do końca. czy kupię jeszcze? Nie wiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts