Grzechu23 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Coś mi się wydaje ze wcześniejsze wersje GS glass cleanera wychodziły właśnie z białymi atomizerami. Później producent zamienił na czarne?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 @Grzechu23 dokładnie tak
szpyrek Opublikowano 17 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 Troszkę czasu u mnie minęło żeby zacząć go używać, chciałem najpierw sg wykończyć. @Good Stuff ma to sens żeby płacić za wysyłkę trzy razy tyle ile warty jest atomizer? Już i tak przelalem glassa do mniejszej flaszeczki.
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2018 @szpyrek Zadowolenie klienta jest warte dużo więcej! Odezwij się proszę na PW, Pozdrawiam 2
DrozdekPL Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Płyn jest bardzo przyjazny w użytkowaniu , fajnie pachnie i dobrze domywa , niemniej jednak ta litrowa butla , która jest bardzo cienka i atomizer który cieknie po ściśnięciu butelki mogłyby być trochę lepsze ,
Rekomendowane odpowiedzi