Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Dystrybutor
Opublikowano

Miło nam poinformować ,że kolejnym naszym partnerem został Car Detail Łódź. Cieszy nas ,że partnerzy forum KA wprowadzają Dobry Towar do swojej oferty. Serdecznie wszystkim polecamy to miejsce. Teraz wszyscy z Łodzi będą mogli się na żywo przekonać jak wygląda i działa Dobry Towar. Good Stuff powinien pojawić się u chłopaków przed weekendem.

Aktualną listę wszystkich naszych partnerów znajdziecie na http://www.goodstuff.com.pl/pl/i/Partnerzy/13

Pozdrawiamy

Zespół Good Stuff

• 4 tygodnie później...
  • Dystrybutor
Opublikowano

mxnowicki.jpg

Na naszej mapie pojawił się kolejny partner. MX Nowicki firma której nikomu nie trzeba przedstawiać. Bardzo się cieszymy ,że Dobry Towar pojawił się już u nich

:-] . Gorąco zachęcamy do zakupów :good:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Dystrybutor
Opublikowano

showcarshine-detailing-shop-logo-1447032642.jpg

A już w tym tygodniu Dobry Towar pojawi się w Show Car Shine! W tym również nasz nowy produkt czyli Gecko's Slickness Clay Lube! Zapraszamy wszystkich na zakupy do Białegostoku

• 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Drogi @Good Stuff na waszej mapie dystrubutorów na Bydgoszczy jest zaznaczony tajemniczy znacznik opisany jako Punkt 43 o co z tym chodzi? po kliknięciu co prawda przenosi mnie do map google ale nadal nie wiem jaki to sklep mógłby sie tam znajdować. Jest to jakiś błąd czy faktycznie w BDG jest miejsce gdzie kupię wasze produkty stacjonarnie?

Opublikowano

Ehh Bydgoszcz niestety w kwestii kosmetyków jest daleko daleko za innymi dużymi miastami, choć i tak jest lepiej bo jeden sklep jest od jakiegos czasu
Dziękuję za informację :)

Opublikowano

@Ziółas masz tuningkingz w Bydgoszczy. Byli na Chodkiewicza a teraz się gdzieś przenieśli podobno.

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Lewus089 na magnuszewską pawilon przy intermarche :) już byłem u nich na zakupach w dzień otwarcia nowej lokalizacji :) dlatego też napisałem, że już jeden sklep jest. Z tego co widzę na FB strarają sie wprowadzać nowe produkty,

Opublikowano

Dokładnie, u nas w Bydgoszczy bieda poza tuningkingz :/

Opublikowano
51 minut temu, sT3VE napisał:

Dokładnie, u nas w Bydgoszczy bieda poza tuningkingz :/

W Bydgoszczy bieda, a w Olsztynie - pustynia... :D

• Okay 1
  • Haha 2