Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Witajcie Aktualna listę naszych Partnerów znajdziecie : http://goodstuff.com.pl/index.php/gdzie-kupic
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2016 Od jutra fizycznie Dobry Towar pojawi się w www.motogo.pl i w www.deepgloss.pl
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2016 www.cardetail.pl Miło nam poinformować ,że kolejnym naszym partnerem został Car Detail Łódź. Cieszy nas ,że partnerzy forum KA wprowadzają Dobry Towar do swojej oferty. Serdecznie wszystkim polecamy to miejsce. Teraz wszyscy z Łodzi będą mogli się na żywo przekonać jak wygląda i działa Dobry Towar. Good Stuff powinien pojawić się u chłopaków przed weekendem. Aktualną listę wszystkich naszych partnerów znajdziecie na http://www.goodstuff.com.pl/pl/i/Partnerzy/13 Pozdrawiamy Zespół Good Stuff
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2016 Na naszej mapie pojawił się kolejny partner. MX Nowicki firma której nikomu nie trzeba przedstawiać. Bardzo się cieszymy ,że Dobry Towar pojawił się już u nich . Gorąco zachęcamy do zakupów
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2016 Kolejny bardzo fajny sklep ma na stanie Dobry Towar! Witamy Shining Car na pokładzie! Zapraszamy do nich na zakupy
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A już w tym tygodniu Dobry Towar pojawi się w Show Car Shine! W tym również nasz nowy produkt czyli Gecko's Slickness Clay Lube! Zapraszamy wszystkich na zakupy do Białegostoku
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Luka na mapie Polski wśród naszych partnerów załatana. Od poniedziałku Dobry Towar dostępny w Bestseller.pl w Katowicach! Pełen asortyment w tym nasza nowość Gecko's Slickness Clay Lube! Serdecznie zapraszamy na http://www.bestseller.pl
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2018 Aktualna lista Partnerów w linku w pierwszym poście
Ziółas Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Drogi @Good Stuff na waszej mapie dystrubutorów na Bydgoszczy jest zaznaczony tajemniczy znacznik opisany jako Punkt 43 o co z tym chodzi? po kliknięciu co prawda przenosi mnie do map google ale nadal nie wiem jaki to sklep mógłby sie tam znajdować. Jest to jakiś błąd czy faktycznie w BDG jest miejsce gdzie kupię wasze produkty stacjonarnie?
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Drogi @Ziółas muszę Cię zmartwić, nie mamy nikogo w Bydgoszczy
Ziółas Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Ehh Bydgoszcz niestety w kwestii kosmetyków jest daleko daleko za innymi dużymi miastami, choć i tak jest lepiej bo jeden sklep jest od jakiegos czasu Dziękuję za informację
Lewus089 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 @Ziółas masz tuningkingz w Bydgoszczy. Byli na Chodkiewicza a teraz się gdzieś przenieśli podobno.Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
Ziółas Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 @Lewus089 na magnuszewską pawilon przy intermarche już byłem u nich na zakupach w dzień otwarcia nowej lokalizacji dlatego też napisałem, że już jeden sklep jest. Z tego co widzę na FB strarają sie wprowadzać nowe produkty,
sT3VE Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 Dokładnie, u nas w Bydgoszczy bieda poza tuningkingz
Eidos71 Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2018 51 minut temu, sT3VE napisał: Dokładnie, u nas w Bydgoszczy bieda poza tuningkingz W Bydgoszczy bieda, a w Olsztynie - pustynia... 1 2
Rekomendowane odpowiedzi