Detailing904 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Piękna robota Panowie!! podziwiam was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Czad, nie wiem, jak mogłem przegapić taką relację. Brawo Arku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 KapitanSnuja, dlatego,że to tylko twingo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapitanSnuja Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 W żadnym wypadku;) - najbardziej lubię takie akcje przy zwykłych, w dojrzałym wieku samochodach, w których to się absolutnie nie kalkuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Najwolniejszy a wygrał PSB. Dziękuję za wszystkie głosy. Super. Mam kolejny fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Nagroda roczna 2015 też nasza. Mega wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
077bart007 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 Efekt koncowy robi wrazenie, ziarno lakieru jak na takie auto wyglada super. Ciekawa relacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi