Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,co powiedzie na jakiegoś spota w piątek albo sobote popołudniu?? Sezon w pełni,a tu żadnego spotkania :|

• Odpowiedzi 301
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i tak wszystko cichnie po 2 postach :/ kurna Panowie teraz ciepło to można sie spotykać częściej przecież... To jak?? Może ten weekend??Albo piątek??

Opublikowano

Ja akurat mam wakacje, także mi to lotto jeśli chodzi o termin. Niech się wypowiedzą inni (o ile jeszcze są jacyś inni... :| )

Opublikowano

Ja czekam na info czy mam gosci na weekend. Jak tylko bede wiedział to dam znać :) na razie jest 50/50

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No fakt - Święty po ostatnim razie został rozdziewiczony i już w cale nie jest taki święty :-]

Swoją drogą - Rafał jeszcze nie skończył u siebie w zakładzie? Ma ktoś do niego jakiś namiar?

Opublikowano

Swiety, "jest co raz lepiej" - znaczy się mam rozumieć, że byłeś ostatnio u niego inwentaryzację przeprowadzić ? :-]

Opublikowano

Jakby ktoś był przy okazji w Zielonej może by zajechał do AutoSPA do Rafała i popytał co nie co... Bo nikt z nas chyba nie ma do niego telefonu

Opublikowano

Rafał jest cały czas u siebie i ja jestem już po poligonie więc chyba można by się spotkać kiedys nawet na mc na kawce i pogadać a w Autospa to raczej soboty

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nooo w końcu mam neta :-] , ale chyba jestem z trzeciego świata ... miesiąc bez internetu to jak 5 lat bez szkoły . Widzę , że ciężko się nam ogarnąć :o Jak by co to jestem do usług 8-)

Opublikowano

teraz wszyscy przenieśli się do Gorzowa :P w zielonej nie ma takiego prestiżu :lol: