Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 301
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oj czepiasz się , dotrzeć do mnie :P , a poza tym szkoda że mnie dziś nie było jak był prosiaczek na hali :evil: , a ja się nie obijam już dziś trzy wyjazdy miałem a nocka długa

Opublikowano

A więc Panowie - o której dokładnie się spotykamy na miejscu? Trochę precyzji by się przydało :-]

I kto będzie na pewno?

Mam nadzieję że się w ogóle stormsystem nie rozmyślił i nie pocałujemy klamki...

Opublikowano

Ja będę ok 16 tak jak wcześniej było ustalone i do ok 18,bo o 19 mam pociag do Poznania :/ Zabierzcie swój arsenał,to będziemy mogli potestować produkty :-]

Opublikowano

Dzięki Panowie za spotkanie - zwłaszcza Stormsystemowi za użyczenie lokalu.

Z niecierpliwością czekam na kolejną imprezkę ;]

Opublikowano

jak dla mnie to bylo super. Zostałem rozdziewiczony z polerka, pierwszy raz :D

Oczywiście jeszcze mam i tam milion pytań o :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

WIOSNA PANY , WIOSNA ... Już jesteśmy gotowi na prawdziwe spotkanie . Jeśli jest ktoś chętny na integrację ( DETTTAILERZY WSZYSTKICH NARODÓW ŁĄCZCIE SIĘ ) to zapraszamy na grilla . Będą nowe produkty , pasja , polerki i karkuuufka...

Opublikowano

jestem za a nawet przeciw :P A tak serio to bardzo chętnie. Kupiłem myjkę i pianownice i nie mam gdzie jej wypróbować przez pogodę :/ To kiedy następne spotkanie ?

Opublikowano

Myślę , że przed świętami to nie ma co szaleć ... Dużo zamieszania i obowiązków . No i może jaki Zajec coś przyniesie ... to będzie się czym pobawić :ad: . P.s. bedzie nowa firma na półkach ;):good:8-) Pozdrawiam ...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Proponuję spot w Gorzowie ;)

Piątek 20 maja, Gorzów Wielkopolski, obok myjni przy Tesco na słowiańskiej, 20:00.

1. Piciosz

2. Hauba

Opublikowano
Proponuję spot w Gorzowie ;)

Piątek 20 maja, Gorzów Wielkopolski, obok myjni przy Tesco na słowiańskiej.

1. Piciosz

2. Hauba

20 maja niestety mi nie pasuje, ale następnym razem z miłą chęcią.

Opublikowano
PANOWIE ... No co tam w stolicy ? :ad:

że u nas ? :P

deszcz brudzi auta :thumbdown:

może zróbmy spot w Międzyrzeczy, żeby każdy miał blisko : p

Opublikowano

Jesli mam byc szczery do to GW mi troche daleko. Ale chętnie gdzieś w połowie drogi do GW można sie spotkać.

Tak czy siak licze na kolejne spotkanie bo mam problem z szybami w aucie.

Opublikowano
Tak czy siak licze na kolejne spotkanie bo mam problem z szybami w aucie.

Co tam Swiety, masz za problem ?? :) mozemy się spotkać jutro pod mc np koło 19...

Opublikowano

Muti, nie dam rady mam auto rozebrane (wymieniam zenony )i od cholery roboty na ogrodzie. Ale niedziela jak ci pasuje to chętnie

Opublikowano

Jutro jestem w Starym Kisielinie na torze od 8 do ok 18 jak ktoś chce wpaść to zapraszam.

Można mnie poznać po hologramach z lewej strony :c