rafalk Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2017 Wielkie gratki za robotę, jakiego halogenu używasz na statywie?
Kris Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2017 Profesjonalizm pod każdym względem
iXdude Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2017 Efekt piękny, ale mam też pytanie do plastików zewnetrznych w tym samochodzie(nadkola, progi), jakich srodków byś użył, aby znowu stały się czarne? W tym przypadku były lakierowane, a gdyby klient poprosił Cię o renowacje ich? Dressing jakiś czy czernidło?
prz3mo Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2017 Efekt piękny, ale mam też pytanie do plastików zewnetrznych w tym samochodzie(nadkola, progi), jakich srodków byś użył, aby znowu stały się czarne? W tym przypadku były lakierowane, a gdyby klient poprosił Cię o renowacje ich? Dressing jakiś czy czernidło? Nadkola w "UFO" fajnie poddają się opalarce. Robiłem niedawno u siebie, wyblakły plastik po 20min roboty wygląda jak nowy
sparco0 Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Może dostanę złotą łopatę za odkopanie tematu, ale co tam. @bienek Czy wszystko było p&p z tymi dokładkami od r/s? Rozumiem że po otwarciu drzwi była szpara na progu? Czy w tylnych sierpach trzeba stosować jakieś dłuższe kołki?
Rekomendowane odpowiedzi