sebek1993 Opublikowano 7 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Bardzo ładny ten Golf. @Bienek odwalił kawał solidnej roboty, a Ty dobrze dbasz, jak jak to mówią: jak dbasz, tak masz Jedyne co bym zmienił, to jednak znaczki chromowane bardziej mi się podobają, ale wiadomo, właścicielowi ma się podobać Pierwsze zdjęcie najlepsze Dzięki za miłe słowa Bieniek na prawdę mocno się postarał i jestem mu za to bardzo wdzięczny Co do znaczków to tylko PlastiLak więc zawsze można zdjąć bez większych problemów, z przodu mi pasuje a z tyłu tak średnio, ale świeżo pomalowane więc na razie zostaje Dlatego wybrane na pierwsze zdjęcie bo najlepsze wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Wow, sam jestem w szoku Dla takich "dbaczy" jak Ty warto się starać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek1993 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Wow, sam jestem w szoku Dla takich "dbaczy" jak Ty warto się starać Twoja ciężka praca nie poszła na marne tak się wkręciłem w detaling że chce aby było jak najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopersky Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Jako fan golfów mogę powiedzieć tylko jedno-SZTOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycholbn Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Sliczny czarny lakier, nie lada sztuka tak zadbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haks Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 Amigo Prima Sort! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McQueen16 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 i jak długo się utrzymuje ten wosk bez Ipa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek1993 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 i jak długo się utrzymuje ten wosk bez Ipa ? Już nie pamiętam ale jakoś do marca wosk siedział, później było grane QD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi