ShiningCar Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Z tego co wiem, na rynku ma się pojawić produkt dedykowany do czyszczenia pasów. Mieliśmy nawet z nim do czynienia, kilka próbek rozdaliśmy i otrzymaliśmy zwrotki od klientów oraz załączniki.. a działa tak
huberts. Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Czy jakieś bliższe szczegóły można by uzyskać na temat nowego środka? Też mam kremowe pasy i wyglądają daremnie... Wystarczy mieć lekko brudne łapy, chociażby po dotknięciu brudnego lakieru pod uchwytem bagażnika i już wszystko zostaje na amen.
ShiningCar Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 huberts., prawdopodobnie produkt jest w końcowej fazie wprowadzania na rynek.
FuXX Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2017 I co z tym środkiem do czyszczenia pasów?
FuXX Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 A co sądzicie o użyciu mopa parowego z odpowiednią końcówką?
rkom Opublikowano 2 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2017 Miał kto styczność z takimi środkami: http://www.tegee-dan.dk/varesortiment/product/1325-exo-39-srodek-do-czyszczenia-pasow-bezpieczenstwa https://sklep.czyszczenia.pl/sklep/pielegnacja-i-konserwacja-dla-alergikow/premium-904-preparat-wnetrz-comfort/
FuXX Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Ja w końcu zabrałem się za czyszczenie pasów. Porozbierałem trochę plastików i wymontowałam całe pasy. Następnie rozwinąłem i wyczyściłem kilka razy szarym mydłem. Później suszenie i montaż. Pasy po tym zabiegu dalej się ładnie zwijają.
pLaYmAn Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Pozwolę sobie odświeżyć. Mam do wyczyszczenia jasne pasy w Mercedesie, czy LCK Attack EC to najlepszy wybór?
Rekomendowane odpowiedzi