Geno Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2015 Odebrałem w marcu, teraz zrobiłem wiec wyszło raz po 5 miesiącach. Kiedys w poprzednich bardziej mi sie chciało to raz na 2-3 miesiące.
haks Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 O jakie zabiegi chodzi, bo chyba nie skumałem.
Kryman Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 No raczej o pielęgnacje samochodu, porządne mycie, woski, te sprawy
kiaad Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Witam Widzę że ktoś jest na Krzeptówki Potok w Zakopcu ;-) Pozdrawiam!
Sucre Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2015 Postarał się Merc przy tym modelu, niesamowity jest ten samochód. Relacja jak zawsze u Geno, początkujący powinni przejrzeć kilka razy i brać przykład jak to powinno wyglądać.
blainemono Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Super opis! Bardzo mi się podoba ilość zdjęć i profesjonalizm w wykonaniu Dzięki twojemu poradnikowi, sam zaczynam rozumieć krok po kroku co trzeba robić w car detailing`u, żeby było bezbłędnie. Mam jednak pytanie apropo środków do smoły i iron, jeśli nie widać śladów na lakierze, jest sens aplikować? Na zasadzie zapobiegawczo dół samochodu i miejsca przy emblematach? Pozdrawiam
Geno Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Dzięki Panowie Zawsze jest sens aplikować, mój po prostu nie złapał dużej ilości zanieczyszczeń Jakiś tydzień temu byłem na bezdotyku, ale zapomniałem podesłać filmiku na YT. Ogólnie wosk wyszedł dość blado, może dla tego nie miałem parcia na ładowanie na YT Teraz w tygodniu podlecę znów i zobaczymy co to się tam dzieje
blainemono Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 widzę, że posiadasz szczotki do felg. Aktualnie jestem na etapie ich zakupu i to co czasem czytam w opiniach mnie przeraża. Podobno są szczoty, które moga porysować felgę, mam mniej więcej tak samo "stary" samochód jak Twój, więc każda rysa, bolałaby mnie kilka razy bardziej niż na kilkuletnim aucie. Mógłbyś zarekomendować jakieś? Czy bezpieczniej użyć gąbki?
kleczaj Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Piekny samochód i pięknie wykonana robota
Geno Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2015 Do felg używam tylko Wheel Wooliesów, tutaj mam czarny półmat i w sumie nie boję się ich używać. W Sciro miałem czarne w super połysku i był dramat. Rysowały sie od patrzenia, wiec myłem je tylko rękawicą Megsa uprzednio porządnie planując i czyszcząc bezdotykowo Bilberrym
maciek125 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2015 super fura, robota konkret! I te AMG....
Geno Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Dzięki Minął miesiąc od nałożenia, to czas na jakiś update Ogólnie podczas lania wody moim zdaniem nie ma szału i trochę mnie zawiódł ten wosk. Trochę kropelek : Ale po przejechaniu 2 km do domu było już zdecydowanie lepiej, trochę się zrehabilitował Co nie zmienia faktu, że jakiegoś wow nie ma. Ogólnie myślę, że stanie tydzień w Zakopanem na deszczu mogło się trochę przyczynić do osłabienia wosku, ale bez przesady. Zrobię jeszcze w tym sezonie jedno smarowanie, jak będzie tak jak teraz to giełda i walnę karboniusza z kielni
KeepeR Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Eee tam jak dla mnie jest całkiem przyjemnie tylko na masce słabo widać co się dzieje nakładałeś 2 czy 1 warstwę ?
ad.am Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Coś z tym Zakopanem chyba na rzeczy moje auto stało tam przez ostatni tydzień w tym 2 dni deszczowe i carbon po wczorajszym myciu jakby trochę zdechł
Geno Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 KeepeR, dwie i to z odstępem nocy na wygrzanie ad.am, właśnie po staniu tam umarł, przemyłem dwa razy na bezdotyku i coś tam odeszło, ale ogólnie
Dystrybutor e36ace Opublikowano 1 Maja 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Geno, bujałeś śię może wczoraj po okolicach Rybnika?
Kryman Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Biedne auto, od 29 września wody nie widziało Rozumiem, że konserwujesz nadwozie?
Geno Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 Rybnik to nie moje rejony, więc to na pewno nie ja Ano biedne, raz ręcznie umyty i tyle Za tydzień lub dwa będę miał możliwość postawienia go na dłużej niz kilka godzin do garażu, to chyba wosk wleci
kamilgt Opublikowano 1 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2016 kolego czy fura już wypucowana, żeby jutro się pochwalić pod kościołem?
Geno Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2016 Kolego, nie zdążyłem i niestety trzeba było jechać mamataxi
Patryykk Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2016 [ref]Geno[/ref], Miał byc jakiś update i czo?
Rekomendowane odpowiedzi