hshadow14 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Sympatyczne autko i jeszcze sympatyczniejsza praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krylu Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jakiej kombinacji papierkow uzyłeś do lamp ? Robota kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz87 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ridsy wycinałem maszynką tylko miejscowo, a temperatura to ok 18 stopni Czyli jednak zdecydowałeś się na jakaś maszynkę. Można wiedzieć jaką testujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OłóweK Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Bardzo fajny efekt. Dużo włożonej pracy i czasu. Aż szkoda nim jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako987 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Wychodzi na to że nie koniecznie trzeba było walczyć o każdą ryse. Byłem dzisiaj na szkoleniu z techniki jazdy i dopiero kiedy właściciel powiedział że Niemiec miał blachy z mocą silnika skojarzyłem ten wątek. Merc jeździł dziś bokami po kamieniach, lesie i lotnisku, od tego aż rury stopily zderzak :-D Ale tam gdzie jeszcze nie dostał to na żywo robota pierwsza klasa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 No słyszałem że wybiera się na to szkolenie. Mam nadzieję że bardzo nie ucierpial bo szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Dużo kamyków było na lotnisku, na pewno się odrobinkę wypiaskował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Ja rozumiem, że jest to czyjś samochód i może sobie z nim robić co zechce, ale z drugiej strony po co było go dawać do @Bienka na tak gruntowną renowację? Trochę mija się to z celem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz87 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A kto bogatemu zabroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sardzent Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 zawsze to lepiej na fotkach z przejazdu wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 On był zmasakrowany przez jakiegoś polermistrza pewnie rodowitego obywatela Niemiec (czytaj Turka ) A tak na poważnie to ja jakoś nigdy nie mam żalu do tego jak ktoś traktuje swoje auto po wizycie u mnie. Owszem bardzo mnie to cieszy jak, ktoś później dba o stan lakieru, ale to jest Jego auto i może z nim zrobić co zechce. Poza tym to na torze może dorobić się dodatkowych odprysków, ale śladów po @%#^$ polerce już nie Musze obczaić czy są jakieś poważniejsze straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Wydaję mi się, że ten Mercedes przewija się w tej galerii - https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Tak to ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal0911 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Piękny Merc i rewelacyjna relacja. Pełen podziw dla zaangażowania i nakładu włożonej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako987 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Merc po szkoleniu nie wygladal zle, progi i okolice mogły dostać troszke kamykami. Pozytyw to to ze widząc robote bienka podbudowałem sie psychicznnie bo ostatnoi robilem polerke swojej audicy i po 3 ciezkich dnach znecania miałem porównywalny efekt nie walczylem o wszystko ale bylem zadowolony, potem obchodzenie sie jak z jajkiem a i tak sie rysuje jak cholera Jak bede mial juz odpowiednia ilosc komentarzy to wrzuce moja amatorke do odpowiedniego dzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickul Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ja rozumiem, że jest to czyjś samochód i może sobie z nim robić co zechce, ale z drugiej strony po co było go dawać do @Bienka na tak gruntowną renowację? Trochę mija się to z celem A co to ma do rzeczy? Klient płaci, klient wymaga i co robi z autem to jego sprawa. Mając takie auto też chciałbym mieć je zadbane, ale na pewno nie jeździłbym nim 40km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Robota mistrzowska Nie rozumiem jednak jak właściciel jakby nie patrzeć limuzyną może latać bokiem po jakich zadupiach i zrobić z powrotem kibel z auta no ale cóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maq Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Robota mistrzowska Nie rozumiem jednak jak właściciel jakby nie patrzeć limuzyną może latać bokiem po jakich zadupiach i zrobić z powrotem kibel z auta no ale cóż Życzę Ci, żebyś miał taki "kibel". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario704 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 W sensie tego co było a tego co zrobił kolega a nie że auto to kibel...trzeba wszystko tłumaczyć jak w przedszkolu bo już ataki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi