sl3py Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2017 Tez sie dołączę do tematu . Czy mogę spokojnie bez stresu położyć ValetPro Dionysus Trim Giltz Na uszczelki w drzwiach ? Nada sie ten produkt i odżywi je ?
szyndwe Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 "Umyłem" auta na myjni zaraz po zakupie i w domu chciałem odświeżyć uszczelki. Posmarowalem dressingiem Nielsen Exterior w żelu. Wszystko wyglądało fajnie dopóki nie wszedłem na to forum Mam plamki na uszcelkach. Jak to usunąć. PS. Wiem, że nie tylko uszczelki są źle zrobione
Chat Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Bez problemu usuniesz to środkiem do mycia opon, np. duragloss 701, albo innym. Na szmatkę trochę płynu i będą jak nowe.
paperson Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 @szyndwe pędzelek i roztwór APC\cleaner do opon w dłoń Na tak wymyte uszczelki połóż dressing i będzie "cacuś".
szyndwe Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 Dziękuję. A mogłem żyć jak zwykły Kowalski... i mieć czyste auto po umyciu szczotką na myjni... 3
Rekomendowane odpowiedzi