Pajko Posted July 3, 2015 Report Posted July 3, 2015 Witajcie , Krótko zwięźle i na temat . Są chętni ? Na forum z tego co wiem to jest kilka osób z Tarnowa . @Pimps ?
Pajko Posted July 3, 2015 Author Report Posted July 3, 2015 Pimps, może poczekajmy czy uzbiera się więcej osób . Coś pomyślimy wtedy .
Pajko Posted July 3, 2015 Author Report Posted July 3, 2015 Temat założyłem czysto orientacyjnie bo podejrzewam że spoty w dwie osoby raczej były by nudne
Komzi Posted July 4, 2015 Report Posted July 4, 2015 Ja jestem z Gorlic ale jak był by jakiś grubszy to mógłbym się wybrać.
Pajko Posted July 4, 2015 Author Report Posted July 4, 2015 Jak widzisz grubszy to raczej on nie będzie
Kinker Posted July 6, 2015 Report Posted July 6, 2015 Ja również byłbym skłonny podjechać. Wiele do tematu nie wniosę, ale zobaczę przynajmniej jak wyglądają skrajnie zarażone jednostki... i co mi grozi
Horas91 Posted September 6, 2015 Report Posted September 6, 2015 Chętnie zaglądne, jeśli będzie to weekend. Co prawda w moim pasuje znowu polerka A przy okazji, macie może jakiegoś ogarniętego tapicera samochodowego? Potrzebuję 1 kawałek fotela przeszyć...
Guest Posted September 25, 2016 Report Posted September 25, 2016 W sumie teraz już jako Limanowianin ale mogę wpaść, na kebsa w efesie to zawsze
Recommended Posts