Pajko Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Witajcie , Krótko zwięźle i na temat . Są chętni ? Na forum z tego co wiem to jest kilka osób z Tarnowa . @Pimps ?
Pajko Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Pimps, może poczekajmy czy uzbiera się więcej osób . Coś pomyślimy wtedy .
Pajko Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2015 Temat założyłem czysto orientacyjnie bo podejrzewam że spoty w dwie osoby raczej były by nudne
Komzi Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Ja jestem z Gorlic ale jak był by jakiś grubszy to mógłbym się wybrać.
Pajko Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Jak widzisz grubszy to raczej on nie będzie
Kinker Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja również byłbym skłonny podjechać. Wiele do tematu nie wniosę, ale zobaczę przynajmniej jak wyglądają skrajnie zarażone jednostki... i co mi grozi
Horas91 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2015 Chętnie zaglądne, jeśli będzie to weekend. Co prawda w moim pasuje znowu polerka A przy okazji, macie może jakiegoś ogarniętego tapicera samochodowego? Potrzebuję 1 kawałek fotela przeszyć...
Gość Opublikowano 25 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2016 W sumie teraz już jako Limanowianin ale mogę wpaść, na kebsa w efesie to zawsze
Rekomendowane odpowiedzi