dzinkins Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 UUuuuuu grubo Dodane po 53 sekundach: To gdzie ja z tym swoim klekotem
coded Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Dobra Michu szykuj furę na piątek, bo wpadam
Geno Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 No małe cwaniaki, piatek jakis spot? Dawno rozklapcianego kotleta w bule z McD nie jadłem Ja AMGiem będę
Tommy Lee Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Geno to chyba "blondynka" z tego co kojarzę
Geno Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2016 Spot bedzie w kebabie nieopodal, Krzychu chce chyba zjeść ostatniego Turka jako kawaler
Dystrybutor Fran3k Opublikowano 26 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2016 Coś kiedyś niedługo?
Justyna Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 spoty są cały czas co piątek przeważnie w kebabie lub Mc Donaldzie. W ten piątek mnie i Krd raczej nie będzie, bo się nie wyrobimy, ale w następny już tak.
Dystrybutor Fran3k Opublikowano 28 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 Ok 19 start dobrze pamiętam?
Dystrybutor Fran3k Opublikowano 28 Lipca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 przeważnie 20:00 - 20:30 Dziękuję Dodane po 6 godzinach 59 minutach 7 sekundach: kebab king ale który, a mcdonald też który? Obawiam się, że szybko tego nie znajdę na 10 stronach tematu
luke Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 Masz podany adres w pierwszym poście tego tematu. Bemowo
Administrator AreK Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Przepraszam, że zaśmiecam wątek. Chciałbym zabrać dzieciaki do Centrum Kopernika. Czy są tam jeszcze legendarne kolejki przed wejściem?
Franek Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 AreK, na 5h stania to nie. Ale kolejki są. Myślę że jak zadzwonisz do nich to najlepiej będą wiedzieli kiedy jest najmniej ludzi. Wystrzegać się długich weekendów
krzywer Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 A jak się świeżak chce podłączyć na spot, to najpierw jakiś wpie*dol czy coś?
Moderator krd Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 krzywer, pianka w dolot
krzywer Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2016 krd, dogadamy się . Wszystkie krzyśki to porządne chłopy
Dystrybutor Fran3k Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Kolejki są zdecydowanie mniejsze albo ich nie ma.
lukwawa Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Przepraszam, że zaśmiecam wątek.Chciałbym zabrać dzieciaki do Centrum Kopernika. Czy są tam jeszcze legendarne kolejki przed wejściem? Arek, możesz kupić bilety on-line w wyprzedzeniem. Maksymalnie do 10 biletów. Dla osób, które kupiły bilety on-line jest przeznaczona specjalna kasa i zazwyczaj nie ma do niej kolejki (która jest do "normalnej" kasy). Z numerem rezerwacji należy podejść do tej kasy, żeby odebrać kartę logowania (umożliwia skorzystanie z niektórych eksponatów i otwiera bramki) i opaskę na rękę. Jak zamówisz bilety on line do przepychasz się do drzwi do stojacęgo tam ochroniarza i mówisz mu, że masz bilety zamówione on-line. On kieruje do bezkolejkowej kasy. Ł
Geno Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Ja byłem 3 dni w normalnych godzinach i bez problemu, tylko nie jakaś 15-16, bo wtedy może się okazać, że już pełny skład i trzeba czekać aż ktoś wyjdzie
Administrator AreK Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Dziękuję bardzo za pomoc. Zaatakujemy od samego rana w środku tygodnia.
Rekomendowane odpowiedzi