detailingservice Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Hello! Jak wiemy światła nigdy za wiele. Przerzuciłem dużą ilość latarek różnego rodzaju i w rozmaitej cenie. Wszystkie świeciły lepiej lub gorzej i krócej lub dłużej. Tymczasem od ok dwóch miesięcy intensywnie używam nowej latarki Michelin. Atutem jest fakt iż to sprzęt ładowalny. Na pełnym aku świeci nieprzerwanie dzień roboczy (czyli z przerwami bo nikt cały dzień nie chodzi z latarką na czole). Ja dla komfortu mam dwie, jedna świeci a druga wisi na ładowarce. Latarka wykonana solidnie, posiada zoom oraz diodę LED o barwie nie przekłamującej zbytnio kolorów. Kąt światła do prac we wnętrzu auta wprost idealny, świeci szeroko. Podczas korekty wspaniale pokazuje wszelkie defekty bez odrywania rąk. Dostępne są trzy tryby pracy, pełna moc, tryb ECO i stroboskop. W zestawie mamy latarkę, ładowarkę, instrukcje i pokrowiec. Dwa lata gwarancji. To najlepiej działająca latarka ja do tej pory wpadła mi na głowę. Gorąco polecam wszystkim którzy chcą widzieć więcej http://img905.imageshack.us/img905/9196/5wOHxj.jpg' alt='5wOHxj.jpg'> [/img]
MatthewG Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Właśnie miałem napisać, że Ty ją masz
detailingservice Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Latarki jeszcze nie ma w internetach. Wszelkie pytania i ewentualne zamówienia można składać pod adresem arek@kleenflo.pl Sporo poszło bezpośrednio ze studia, resztki na magazynie ale dostawa w trakcie
Moderator krd Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jakies porownanie swiecenia na lakier do LL?
powalla Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 ewentualne zamówienia Jakąś cenę to ma?
detailingservice Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jakies porownanie swiecenia na lakier do LL? Konkretniej? A cena to z tego co mi powiedziano na początkową serię 120zł.
coobah Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 W internetach jest po około 30E. Ciekawe jaka dioda w niej siedzi... Tutaj jest trochę info: http://www.finatech.fr/catalogue_michel ... t_2014.pdf Ale nadal brak info o diodzie. Odnoszę wrażenie, że to "czołówka" jakich pełno w sprzedaży. Jedyna różnica to fakt, że jest "obrandowana" Michelinem
detailingservice Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zapewne tak jest. Plusem jest brand znanej marki bo przynajmniej trzyma parametry i nie rozlatuje się po miesiącu. To tylko latarka tyle że dobra
Rekomendowane odpowiedzi