kubik Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Każdy zarobiony,ale,zawsze można coś ogarnąć
macvas Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 To ja bardzo chętnie. Jak ktoś ma czas i chęci to najbliższy weekend mi odpowiada. Zwykle kręcimy się z kumplami po B-stoku i pucujemy Nasze Mazdy (np. shell pod Białą)
Geno Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Tankowałem tam w zeszłym tygodniu, to nawet bym tam trafił
kubik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja z kolei nie wiem jak z najbliższym weekendem,bo mój statek czeka na amory(zachciało się klasyka...) Ale przyszły tydzień powinienem być już jezdny
luk45z Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Hej, Pytanie kieruję do białostoczan nie mających dostępu do węża ogrodowego. Które myjnie bezdotykowe polecacie do pielęgnacji autek? Na których w godzinach niskiego ruchu właściciel nie czepia się o używanie swojej chemii?
RaptoR Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 @macvas widziałem Cię właśnie przy shellu. Od razu rzucił mi się człowiek, który latał wokół auta z psikadłami Jechałem granatową e34
DIMA Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Hej,Pytanie kieruję do białostoczan nie mających dostępu do węża ogrodowego. Które myjnie bezdotykowe polecacie do pielęgnacji autek? Na których w godzinach niskiego ruchu właściciel nie czepia się o używanie swojej chemii? Polecam myjnie na BP na obwodówce, przy giełdzie rolnej.. Bardzo mały ruch tam jest i nawet kranik z woda za free Wiec spokojnie można sobie nabrać wody do szamponu itd.. Myje tam od początku jak otworzyli i zero problemów ! Czasami nawet szysze auto nie wyjeżdżając ze stanowiska
kubik Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 Na Sławińskiego nigdy nie miałem problemów
luk45z Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 DIMA, pracownicy stacji nie patrzą jak na wariata na kogoś, kto bierze wodę do dwóch wiaderek? Wiesz jak wygląda sprawa z oświetleniem? Pełne zapala się po wrzuceniu monety czy świeci się cały czas?
DIMA Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 DIMA, pracownicy stacji nie patrzą jak na wariata na kogoś, kto bierze wodę do dwóch wiaderek? Wiesz jak wygląda sprawa z oświetleniem? Pełne zapala się po wrzuceniu monety czy świeci się cały czas? Pracownicy nic nie widzą bo myjnia z tylu stacji, ich z reszta to nie obchodzi.. Światło pali się cały czas Dziś właśnie bylem po 18 i na spokojnie spłukałem auto, wysuszyłem i pojechałem
macvas Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 @macvas widziałem Cię właśnie przy shellu. Od razu rzucił mi się człowiek, który latał wokół auta z psikadłami Jechałem granatową e34 Fakt, często się tam pucuję bo jest stosunkowo spokojnie i można bezpiecznie przyparkować. Może myjnie abc nie należą do czołówki, ale w porównaniu z innymi na terenie Białego jak dla mnie mają stosunkowo dobrze zmiękczoną i niezbyt bogatą w kamień wodę. Czasem gonię na Karcher (Sikorskiego/Witosa), bo mają tam szczotę z pianą (za którą w Białym trzeba się najeździć), chociaż standard chemii stosowanej na samej myjni mocno odbiega od tego co było na początku.O tamtejszych odkurzaczach nawet nie będę się rozpisywał, bo mój komputer lepiej ssie kurz. Na dwa wiadra zwykle rozprawiam się na podjeździe u teścia w Wysokiem, bo można to zrobić na spokojnie - czyli tak jak lubię. Na BP jeszcze nie próbowałem, ale skoro piszecie że jest lajt to czemu nie
luk45z Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2015 macvas, Byłem i polecam BP na Andersa, o 22:30 nikogo tam nie ma, myjnia na maksymalnym uboczu, dobre oświetlenie bez wrzucania monet, nawet jak chce się wosk położyć to od biedy widać
kubaPb Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Ja od siebie moge polecić myjne na skrzyzowaniu al.jana pawla/konstytucji przed biedronka. Ogolnie tlumy i ludzie dziwnie patrza,bo jak koncze mycie lanca i zjezdzam na bok i wyciagam dwa pudla (jeden mikrofibrie itp a drugi kosmetyki) to patrza jak na chorego ale na szybko mycie ok,dobra aktywna piana ale bede musial pojechac na bp przetestowac
DIMA Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 No i teraz na BP będą kolejki A tak poważniej to można kiedyś się ustawić na BP pomyć auta, pogadać..
kubaPb Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Można,ja bardzo chetnie ale dopiero przyszly tyg bo za 2 tyg jade na wakacje to przed wyjazdem wyskocze auto wymyc
luk45z Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Wczoraj wieczorkiem pucowałem na Agapicie koło WORD-u, mały ruch, a po godzinach pracy sklepu z chemią Agapit mieszczącego się obok nikogo tam nie ma. Pełne oświetlenie całą dobę również jest dostępne. kubaPb, kiedyś tam na Jana Pawła stał obok mnie gość w półrocznej Toyocie, ja kończyłem psikać QD, a on wycierał szmatami i pytał ile ja wrzuciłem, że tak umyłem dokładnie bo u niego ciągle jakieś mazy, progi brudne i w ogóle ta myjnia do dupy, a szczoty na statoilu myją świetnie. Oczywiście na aucie już pełno swirli
kubaPb Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dla mnie szczotka i karcher bardzo kiepskie sa jezeli chodzi np o cena/czas i ogolnie nie podchodzi mo karcher
Jarcyk Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2015 Możecie podskoczyć panowie na Raginisa 1,ostatnio znajomi postawili tam nową myjnię,wykalibrowana jest,z punktami za monety nie walą w ciula,a jeśli chodzi o chemię używaną na myjni, to bodajże kenotek. https://www.facebook.com/myjnia24h?pnref=story
macvas Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2015 No i teraz na BP będą kolejki A tak poważniej to można kiedyś się ustawić na BP pomyć auta, pogadać.. Jestem za, dajcie tylko cynk kiedy. W weekend pucowałem się tradycyjnie pod Shellem przy Miłosza, ale nie byłem zadowolony z efektów (jakiś kiepski szampon, albo końcówka wlana, bo kiepski efekt) i skoczyłem na mycie szczotką na szosę baranowicką (24h TIR) - całkiem luźno. Ostatecznie na docieranie i nakładanie chemii zlądowaliśmy z kumplem w Białej, bo sporo cienia i szło to zrobić bez nadmiernego ubytku energii. Na Raginisa pewnie w niedalekim czasie podjadę i przetestuję - dobrze wiedzieć.
kubik Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 W czwartek coś? Ja się umówiłem o 18 w nie mam czasu,myje auto na mycie od spodu,także jakby ktoś się nudził to wpadajcie na bajere
macvas Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 To ja nic nie obiecując, postaram się zawitać na moment, bo mam w tym czasie nagrane kilka spraw na Słonecznym, ale to przecież rzut beretem, więc nie powinno być problemu się urwać.. zwłaszcza jeśli w grę wchodzi pucowanko
RaptoR Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Też postaram się być. Przy okazji obadam nowego turasa Tomka
nitos Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Również zgłaszam swoją obecność :-)
DIMA Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Jak złoże nowe koła to postaram się wpaść
Geno Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 Ja we czwartek wyjeżdżam z Warszawy, nie wiem dokładnie o której, ale może coś się uda przelotem
Rekomendowane odpowiedzi