Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @Domel Ja przerobiłem 500 ml wheel warriora . Nie jest to jakiś mocarz na zapuszczone felgi. Ale jak długo poleży to kuku zrobić może więc ostrożność jest wskazana. Noo i w słabo wentylowanych pomieszczeniach jest dusący . Chodz nie tak mocno i idzie pracować 😀 1
Moderator Domel Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 4 godziny temu, Qlimaxss napisał: Noo i w słabo wentylowanych pomieszczeniach jest dusący . Chodz nie tak mocno i idzie pracować 😀 Tydzień temu robiłem zimowe stalówki ValetPRO Blue Gel Wheel Cleaner - zapach drażnił mi oczy i gardło na otwartej przestrzeni balkonowej. Dziś przy WW tego nie uświadczyłem. Także jak na razie plus na korzyść WW
Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @Domel Dobrze wiedzieć o Blue Gelu bo miałem go brać na poprawkę po wheel warriorze bo nie wszytko ruszył. Ale jak tak niekorzystnie się pracuje to odpuszcze temat. Ja osobiście miałem maseczka ta papierową Ale pracowałem w piwnicy bez dobrej wentylacji i sporym odstepem od okna wiec musiałem robić przerwy co jakiś czas . Bo co by nie było to jednak produkt kwasowy.
Moderator Domel Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 4 minuty temu, Qlimaxss napisał: Dobrze wiedzieć o Blue Gelu bo miałem go brać na poprawkę po wheel warriorze bo nie wszytko ruszył Szerze to nigdy nie miałem rewelacyjnych rezultatów po VP BG - zawsze po nim też trzeba było czymś poprawiać ... ;/
Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @Domel No ja tak zwlekałem z kupnem ValetPro że kupiłem Tenzi Alux. Ale jakoś nie było weny i warunki w piwnicy się pogorszyła bo remonty w firmię i kolega od remontów tam gdzie ja zawsze robiłem felgi i dywaniki. Zrobił sobie miejsce na płukanie wiaderek kalfasów itp. A Tenzi to już raczej gracz na otwarte przestrzenie. Więc tylko ja umyłem po sezonie i nawoskuje po odpowiednim odtłuszczeniu.
Moderator Domel Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 No to ja pobawię sie Daniel Washington Alux. Zobaczymy w porównaniu do WW Daj znać jak Tenzi w porównaniu do WW
Qlimaxss Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2018 @Domel Jak tylko będę się bawił to dam znać. No i muszę dokupić wheel warriora.
Moderator Streat Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Mały test ADBL WW Felgi oczywiscie brudne po zimie sprawdźmy pędzelkowanie: bez zastrzeżeń, chociaż piana mogłaby być lepsza Sprawdźmy domywanie: Felgi praktycznie czyste Produkt kwasowy jednak nie jest mocno drażniący i fajnie sie nim pracuje na powietrzu Wart uwagi
Rekomendowane odpowiedzi