Pajko Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Przyjemnie się przeglądało Wrażenia z bezdotyku po Zymolach muszą jeszcze być Jeszcze nie byłem bo od wczoraj pada u mnie w mieście ale od niedzieli ma być ładnie więc na pewno auto umyję , to podzielę się wrażeniami . Jak widziałem na YT filmiki z water sheeting'u to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Od razu inne auto ! Lakier ciężki do obróbki ? Koleś mi marudzi żeby jemu ryski zlikwidować. Myślę, ze PF2500 starczy...? No i u Ciebie to bym te czerwone ramki zmienił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 U mnie jest ori lakier ,i uważam że jest miękki i super sie poddawał ciąć, podobnie do lakieu Insigni . Bardzo przyjemny do pracy moze po za tylna klapa Co do ramek chodzi ci o te pod rejestracja? Jezeli tak to one są pomarańczowe i ich nie zmieniam bo to jakby nie patrzeć darmowa reklama mojej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawcaOrgazmów Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Kawał dobrej roboty! Auto po polerce nie do poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyk Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Konkursy straciły sens wygrałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MCK Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 No nieźle, nieźle Bezbłędna relacja Te 19" wydają się małe w tych nadkolach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaddy Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Choć flotowa to bardzo ładna fura. Kolor robi jednak swoje. Efekt "po" i na letnim felunku naprawdę powala. Fajne 50/50. Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Choć flotowa to bardzo ładna fura. Kolor robi jednak swoje. Efekt "po" i na letnim felunku naprawdę powala. Fajne 50/50. Gratulacje ! vectra c tez do flotowych nalezala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 widać ogrom włożonej pracu i mega efekty gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartq Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankog Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 fajna relacja, Masz zegar z odwrotnym cyferblatem czy zdjęcia w lustrze robione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Masz zegar z odwrotnym cyferblatem czy zdjęcia w lustrze robione? jeżeli chodzi o ten na ścianie w garażu to tak idzie w odwrotną stronę Jako że pogoda ostatnio rozpieszcza , wczoraj pstryknąłem dosłownie kilka fot przy zachodzącym słońcu , nie ma tego wiele ale zawsze coś . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Fajnie te rodzinne combi wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Pogoda - jest ! Czas - jest ! Żona pozwoliła się "pobawić" ?- tak ! Więc z racji że Zymol Concours po około 1,5 miesiąca umarł . Wjechały dwie warstwy Carbon'a i na detale też dwie Detail'a Udało się zrobić kilka fotek . Tragedii nie było aczkolwiek było trzeba podziałać Zaczynam ode dekontaminacji - standardowo i nudno Prick i Prix Pracują A ja sobie przygotowuję pre wash I jadę z koksem Piana na aucie , a ja biorę się za felgi w "psikaczu" BlueGel od VP w dość dużym rozcieńczeniu Były też pędzelki ale zdjęcie pominąłem , bo chyba każdy wie jak to się robi , a to nie pierwszy post w tym temacie Biorę się za opony , zawsze do mycia opon używałem mocnego APC , ale w którejś z paczek dostałem testerek od ADBL'a Po pianach , felgach płukaniach czas na dwa wiadra i ... ... i nie zapomniałem - lanca w wiadrze Później suszenie i wycieranie Później była IPA i auto do garażu Zawodnicy Po pierwszej warstwie auto poszło na słonko na 2-3 h A ja w tkz międzyczasie nasmarowałem felgi , ciekawy jestem co to warte . Położyłem na 4Nano RP, bo średnio jestem zadowolony z kropelek bo domywanie jest . Na opony wjechało SG B2B - 2 warstwy Czas na druga warstwę Carbona Docierałem Moim ulubionym "szmatexem" WWL Jasmine Były grane dresingi - Koch NMPC , szyby Megc GCC + rain x na przód i uszczelki 1ein...(coś tam ) Wyszło tak Mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Mnie też się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ostatnie 3 zdjęcia miażdżą system ale to chyba nie do końca naturalne kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pajko mam pytanie. Czy Prickborta i Prixa nakładasz razem, czy spłukujesz jednego a później psikasz drugiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 krd, zdjęcie nic nie kombinowane , zobacz że zieleń drzewa itp są naturalne , nie wiem czemu ale czasami mi wyjdą fajne zdjęcia maciek-drummer, najpierw Prick po 1-2 minutkach Prix . Czasami jak widzę że auto jest zasyfiałe to odczekuję dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkr Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 "Tatusiowóz" jak marzenie! dobra robota a co tam stoi w garażu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 wkr, moja zabawka która od 4 lat czeka az zajawka wróci, bo silnik sie wklada od 3 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbiz Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pajko,wygląda jakbyś go szkłem oblał - widać jest moc! Carbon się "wypocił" po pierwszej warstwie? Miałeś w ręce Boa od Geyona, możesz porównać do WWL Jasmine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Carbon się "wypocił" po pierwszej warstwie? Delikatnie , myślałem że będzie "tego" więcej Miałeś w ręki Boa od Geyona, możesz porównać do WWL Jasmine? Niestety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woodyinho Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No, no, naprawdę dobra robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam18 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Jasny gwint ale się swieci. Bardzo dobra robota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1993 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pajko Czy zauważyłeś dużą różnicę między Carbonem a Concoursem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi