Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 26 Listopada 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2014 Temat w którym będę publikował ciekawe testy itp. dotyczące Tac.System Jak coś wam wpadnie w oko to śmiało wrzucajcie ... [ Dodano: 26 Listopad 2014, 22:49 ] Quartz power sheeting :
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2014 SPARKLE
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Partner forum Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2015 Kolejne ciekawe ujęcia: Quartz Power na felgach Quartz power: Shine 70: Shine 70: Sparkle:
DaV Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 @CAR CRAZY Można się spodziewać kolejnych produktów TAC w Waszym asortymencie? Widziałem sporo ciekawych powłok np UHS 90%
analyzator Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 @CAR CRAZY widzę lexusa w lakierze 1h9 ? jak jest z kładzeniem powłok na ten lakier? leży tam ceramiclear z zaleceniem nie używania w ogóle środków ściernych. Powłokę za dwa lata trzeba zdjąć i pewnie utracić większość korzyści wynikających z kosmicznego lakieru. Pytanie też czy lakier sam jej nie zdejmie wygląda zjawiskowo. Temat trochę zgłębiałem bo niedawno odebrałem lexa w tym lakierze jako miejskie pupowozidełko dla małżonki.
Rekomendowane odpowiedzi