ARTBRABUS Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Jak w temacie kierowcy w naszej firmie zachcieli, żeby pomalować im napisy na oponach w kolorze białym wraz z ludzikiem Michelina. Ma ktoś jakiś pomysł jakiej firmy flamaster zastosować do takiego typu zabiegu i czym oponę przygotować przed i po malowaniu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Griffe Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 To się najlepiej sprawdzi: http://www.ebay.com/itm/WHITE-WALL-TIRE ... 2a476acd60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARTBRABUS Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 Fakt, że fajne. Mnie interesuje bardziej aplikacja z mazaka lub czegoś podobnego. Zakup w Polsce najlepiej bo z Ebaya będzie szło i szło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShiningCar Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 Fakt, że fajne.Mnie interesuje bardziej aplikacja z mazaka lub czegoś podobnego. Zakup w Polsce najlepiej bo z Ebaya będzie szło i szło... ARTBRABUS podjedz do jakiegos sklepu dla plastyków,albo do dobrego sklepu papierniczego - w marketach raczej ciezko takie rzeczy dostac, jesli chodzi o pisanie na gumie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator krd Posted November 21, 2014 Moderator Report Share Posted November 21, 2014 z Ebaya będzie szło i szło... Paczki z UK czy DE ida 3 dni zwykla przesylka. Ze Stanow zwykle przychodzily mi miedzy 7, a 10 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARTBRABUS Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 Myślałem nad czymś takim: http://allegro.pl/keiti-marker-pisak-ma ... 56274.html http://allegro.pl/marker-mazak-pisak-do ... 67953.html Ciekawe jak z trwałością i wydajnością. Każdy zestaw to 10 opon, na nim napis Michelin i ten ludzik do pomalowania. Ciekawe ile taki mazak może oblecieć, oponę, dwie...? Mam 5 ciężarówek do zrobienia, nowych. Do tego jak umyję oponę i położę na niej dresing, to chyba pod napisem muszę napis i ludzika czymś przemyć, potem go pomalować i ciekawe jaki będzie efekt zmycia wkoło napisu dresingu. Wszystko metodą prób i błędów trzeba będzie zrobić Liczę że jedna opona to jeden mazak, ale .... mogę się zdziwić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grabek246 Posted November 21, 2014 Report Share Posted November 21, 2014 a nie lepiej najpierw napis a potem dressing? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARTBRABUS Posted November 21, 2014 Author Report Share Posted November 21, 2014 Boję się że napis pobrudzę. Ale chyba zrobię dresing na oponie, odczekam kilka godzin napis odtłuszczę i pojadę napis, a na koniec jeszcze raz dresing, lecz pominę wkoło napis z małym zapasem. Zrobię test za tydzień i będę wiedział co i jak. Muszę mieć pewność jak to zrobić bo będę miał czas na to między świętami i już nie dam rady nic dokupić i sprawdzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna Posted November 24, 2014 Report Share Posted November 24, 2014 takie mazaki widziałam ostatnio w feuvert i norauto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts