ARTBRABUS Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak w temacie kierowcy w naszej firmie zachcieli, żeby pomalować im napisy na oponach w kolorze białym wraz z ludzikiem Michelina. Ma ktoś jakiś pomysł jakiej firmy flamaster zastosować do takiego typu zabiegu i czym oponę przygotować przed i po malowaniu?
Griffe Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 To się najlepiej sprawdzi: http://www.ebay.com/itm/WHITE-WALL-TIRE ... 2a476acd60
ARTBRABUS Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Fakt, że fajne. Mnie interesuje bardziej aplikacja z mazaka lub czegoś podobnego. Zakup w Polsce najlepiej bo z Ebaya będzie szło i szło...
ShiningCar Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Fakt, że fajne.Mnie interesuje bardziej aplikacja z mazaka lub czegoś podobnego. Zakup w Polsce najlepiej bo z Ebaya będzie szło i szło... ARTBRABUS podjedz do jakiegos sklepu dla plastyków,albo do dobrego sklepu papierniczego - w marketach raczej ciezko takie rzeczy dostac, jesli chodzi o pisanie na gumie.
Moderator krd Opublikowano 21 Listopada 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 z Ebaya będzie szło i szło... Paczki z UK czy DE ida 3 dni zwykla przesylka. Ze Stanow zwykle przychodzily mi miedzy 7, a 10 dni
ARTBRABUS Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Myślałem nad czymś takim: http://allegro.pl/keiti-marker-pisak-ma ... 56274.html http://allegro.pl/marker-mazak-pisak-do ... 67953.html Ciekawe jak z trwałością i wydajnością. Każdy zestaw to 10 opon, na nim napis Michelin i ten ludzik do pomalowania. Ciekawe ile taki mazak może oblecieć, oponę, dwie...? Mam 5 ciężarówek do zrobienia, nowych. Do tego jak umyję oponę i położę na niej dresing, to chyba pod napisem muszę napis i ludzika czymś przemyć, potem go pomalować i ciekawe jaki będzie efekt zmycia wkoło napisu dresingu. Wszystko metodą prób i błędów trzeba będzie zrobić Liczę że jedna opona to jeden mazak, ale .... mogę się zdziwić.
grabek246 Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 a nie lepiej najpierw napis a potem dressing?
ARTBRABUS Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2014 Boję się że napis pobrudzę. Ale chyba zrobię dresing na oponie, odczekam kilka godzin napis odtłuszczę i pojadę napis, a na koniec jeszcze raz dresing, lecz pominę wkoło napis z małym zapasem. Zrobię test za tydzień i będę wiedział co i jak. Muszę mieć pewność jak to zrobić bo będę miał czas na to między świętami i już nie dam rady nic dokupić i sprawdzić
Justyna Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2014 takie mazaki widziałam ostatnio w feuvert i norauto
Rekomendowane odpowiedzi