Jump to content

Power bank - pomoc w wyborze

Recommended Posts

Witam, jestem na kupnie zewnętrznej baterii, ma służyć do ratowania smartfona.

Ostatnio kupiłem takiego na allegro za 20zł (5600mAh) niestety ładował telefon do 30%. Sprzedawca zadeklarował się ze zwróci pieniądze.

Może ma ktoś doświadczenie z tym gadżetem?

Cześć Darek, też niedawno szukałem power banku "W Razie WU" i zamówiłem taki: Xiaomi Power Bank 10400mAh. Znajomy ma i bardzo sobie chwali, wielkość zbliżona do paczki fajek.

Czekam na niego, bo zamówiłem z alliexpress za 26$ z dostawą do PL. Wiem, że na aledrogo są o parę zł droższe, ale kusiło mnie by przetestować alliexpress :)

vanquisz, nie chociaż cena konkret :-] , zamówiłem od "Goldway". Zapłaciłem 26$. Na forum MiUi Polska kilka osób zamawiało, więc jest polecanym sprzedawcą, myślę, że będzie oryginał. ;) Tracking paczki działa, jest już w Wwa, więc myślę, że jutro będzie u mnie.

A ja kupiłem wczoraj w Selgrosie PowerBank Globo za 12zł o którym pisałem. Wykonany bardzo porządnie jak na tą cene. Jak narazie naładował mi Huawei Ascend P6 z 24% do 90% w 2godziny i ładuje dalej ;)

Za tą cene to myśle, że jest warte zakupu jeżeli ktoś korzysta z tego sporadycznie/niezbyt intensywnie. Oferta w Selgrosie jest ważna do poniedziałku.