Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyda się, zawsze to dodatkowe zabezpieczenie dla pompy przed brudem z sieci wodociągowej. Tym bardziej, że nie jest to wielki wydatek.

Wysłano z Lumii 920

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Ktoś coś podpowie w sprawie mojego pytania ?

Rotacja na pierwszym biegu, pad finishowy, wszystkie inne tylko nie gładki

Opublikowano

Głądki przecież też może być, dodo z reguły na gładkim padzie z wbudowanym trzpienem pod gwint do polerki nakłądałem i był git majonez, w przypadku past finiszowych i niektorych lakierów może dochodzić do dość mocnego grzania, wtedy taki karbowany padzik jest lepszy, ale to nie znaczy ze gładki kategorycznie odpada...

Opublikowano

Panowie niech ktoś zajmie podejmie decyzje bo mnie już kilka dni skręca, chce kupić rotację do uzupełnienia big foota, maszyna służyła by tylko do ostrego cięcia.

Kupić taniego i sprawdzonego kraussa wraz z padami i wszystkim co potrzeba do niej, czy flexa ale do zera się wydoić i dopiero w kwietniu reszte rzeczy do niego?

Warto tyle płacić czy tylko do tego do czego ma mi służyć to przerost formy?

Opublikowano

Też bardzo o niej oczywiście myślałem(jako pierwsza mi po głowie chodziła), ale waga mnie przeraża i ją w moim oczach dyskfalifikuje( teraz mam krausaa DA i Rupesa i obie fajnie w ręce siedzą) macałem sobie makitę i nie wiem czy bym wyciął tak hop siup auto całe.

Przyzwyczaiłem się już do lżejszego sprzętu.

Opublikowano

Potwierdzam, bez odkurzacza piorącego tylko plamy się porobią, mam jasne szare wnętrze i takich środków jak SG Interior Cleaner używam tylko do dywanu jak gdzieś brudnym butem zachaczę a na fotelu tylko rozetrze brud i jeszcze gorzej to wygląda

Opublikowano
Tak na szybko:

Co polecacie do prania tapicerki/wykładziny przy braku odkurzacza piorącego lub innych możliwości odciągnięcia "wody" ?

W Komforcie kiedyś wypożyczali odkurzacze piorące i coś mi się świta, że było to bardzo tanio. Warunkiem było kupienie u nich też chemii, ale skoro działa, to czemu nie.

Opublikowano

Wosk:

Będę w weekend zabezpieczał tacie nowe auto i potrzebuję coś o trwałości możliwie jak najbliżej Colli do nowego, ciemnego lakieru ale żeby zdecydowanie mniej przyciągało kurz. Co byście polecili?

Opublikowano

Faktycznie słyszałem o nim, a nie miałem okazji testować. Dzięki wielkie za szybka pomoc. :)

Opublikowano

No nic... Trzeba będzie zatem kombinować z wypożyczeniem (i miejscem do pracy z prundem). Dzięki

dawid.zu Ja właśnie potrzebuję do wykładziny na podłodze i w bagażniku. Sama tapicerka w skórze.

Opublikowano
No nic... Trzeba będzie zatem kombinować z wypożyczeniem (i miejscem do pracy z prundem). Dzięki

dawid.zu Ja właśnie potrzebuję do wykładziny na podłodze i w bagażniku. Sama tapicerka w skórze.

Ja na szybkie akcje używam do jasno szarego dywanu SG interior cleaner w atomizerze lub na głębszy brud w butelce pianującej. Bardzo sobie go chwalę :good:

Opublikowano

Ktoś się orientował jak wygląda sprawa przelania Tugi do innej butelki? Mam na myśli PET z triggerem. Ta 1L zajmuje sporo miejsca w skrzyneczce :)

Opublikowano

Takie pytanko. Czy jest jakaś szansa na utrzymanie felg matowych, nie w całości, ale sporej części w tym głównie w środku w czystości? Czy to tylko fajnie wygląda, a taj naprawdę nie da się tego utrzymać?

Opublikowano

Ja mam czarny mat od wewnątrz. Jeżeli wzór felgi taki, że mocno widać środki to będziesz musiał więcej się napracować przy myciu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.