Lex Luthor Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Przyda się, zawsze to dodatkowe zabezpieczenie dla pompy przed brudem z sieci wodociągowej. Tym bardziej, że nie jest to wielki wydatek. Wysłano z Lumii 920
Druss Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Ktoś coś podpowie w sprawie mojego pytania ?
dawid.zu Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Ktoś coś podpowie w sprawie mojego pytania ? Rotacja na pierwszym biegu, pad finishowy, wszystkie inne tylko nie gładki
Qub@ Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Głądki przecież też może być, dodo z reguły na gładkim padzie z wbudowanym trzpienem pod gwint do polerki nakłądałem i był git majonez, w przypadku past finiszowych i niektorych lakierów może dochodzić do dość mocnego grzania, wtedy taki karbowany padzik jest lepszy, ale to nie znaczy ze gładki kategorycznie odpada...
krzychu2805 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Myjka Black&Decker 1700 potrzebuję filtr wody, gwint na pompie to 3/4 Tak, 3/4
jarekrk Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Panowie niech ktoś zajmie podejmie decyzje bo mnie już kilka dni skręca, chce kupić rotację do uzupełnienia big foota, maszyna służyła by tylko do ostrego cięcia. Kupić taniego i sprawdzonego kraussa wraz z padami i wszystkim co potrzeba do niej, czy flexa ale do zera się wydoić i dopiero w kwietniu reszte rzeczy do niego? Warto tyle płacić czy tylko do tego do czego ma mi służyć to przerost formy?
virllix Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 W dziale okazje widziałem link na olx do używanego Rupesa. Za 650,- fajny sprzęt.
jarekrk Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Tylko nowa maszyna wchodzi w gre, ogólnie myślałem, też o tym rupesie ale za mało informacji jest o nim.
manio49 Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 To może jak tylko do ostrego cięcia, to pomyśl o niezniszczalnej makicie?
jarekrk Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Też bardzo o niej oczywiście myślałem(jako pierwsza mi po głowie chodziła), ale waga mnie przeraża i ją w moim oczach dyskfalifikuje( teraz mam krausaa DA i Rupesa i obie fajnie w ręce siedzą) macałem sobie makitę i nie wiem czy bym wyciął tak hop siup auto całe. Przyzwyczaiłem się już do lżejszego sprzętu.
Hitchhiker Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak na szybko: Co polecacie do prania tapicerki/wykładziny przy braku odkurzacza piorącego lub innych możliwości odciągnięcia "wody" ?
jeleniouchy Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Przyzwyczaić się do plam Jak nie masz odkurzacza piorącego to chociaż wypożycz jakikolwiek, bez tego tylko rozetrzesz brud i zostaną brzydkie zacieki/plamy
dawid.zu Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2015 Potwierdzam, bez odkurzacza piorącego tylko plamy się porobią, mam jasne szare wnętrze i takich środków jak SG Interior Cleaner używam tylko do dywanu jak gdzieś brudnym butem zachaczę a na fotelu tylko rozetrze brud i jeszcze gorzej to wygląda
Vespa Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Tak na szybko:Co polecacie do prania tapicerki/wykładziny przy braku odkurzacza piorącego lub innych możliwości odciągnięcia "wody" ? W Komforcie kiedyś wypożyczali odkurzacze piorące i coś mi się świta, że było to bardzo tanio. Warunkiem było kupienie u nich też chemii, ale skoro działa, to czemu nie.
KALI Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Wosk: Będę w weekend zabezpieczał tacie nowe auto i potrzebuję coś o trwałości możliwie jak najbliżej Colli do nowego, ciemnego lakieru ale żeby zdecydowanie mniej przyciągało kurz. Co byście polecili?
KALI Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Faktycznie słyszałem o nim, a nie miałem okazji testować. Dzięki wielkie za szybka pomoc.
Hitchhiker Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 No nic... Trzeba będzie zatem kombinować z wypożyczeniem (i miejscem do pracy z prundem). Dzięki dawid.zu Ja właśnie potrzebuję do wykładziny na podłodze i w bagażniku. Sama tapicerka w skórze.
dawid.zu Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 No nic... Trzeba będzie zatem kombinować z wypożyczeniem (i miejscem do pracy z prundem). Dzięki dawid.zu Ja właśnie potrzebuję do wykładziny na podłodze i w bagażniku. Sama tapicerka w skórze. Ja na szybkie akcje używam do jasno szarego dywanu SG interior cleaner w atomizerze lub na głębszy brud w butelce pianującej. Bardzo sobie go chwalę
Fitte Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Ktoś się orientował jak wygląda sprawa przelania Tugi do innej butelki? Mam na myśli PET z triggerem. Ta 1L zajmuje sporo miejsca w skrzyneczce
mati373737 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Takie pytanko. Czy jest jakaś szansa na utrzymanie felg matowych, nie w całości, ale sporej części w tym głównie w środku w czystości? Czy to tylko fajnie wygląda, a taj naprawdę nie da się tego utrzymać?
damian Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Ja mam czarny mat od wewnątrz. Jeżeli wzór felgi taki, że mocno widać środki to będziesz musiał więcej się napracować przy myciu.
Geniusz Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2015 Czy jest gdzies dostepny w sklepie Prima Amigo ? Bo gdzie nie spojrze to braki
Rekomendowane odpowiedzi