chunjae Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/zymol ... _1591.html czy http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/zymol ... d_997.html + http://www.cleanyourcar.co.uk/wax/zymol ... _1000.html ?? Co byscie wybrali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 chunjae, nie miałem jeszcze niestety kontaktu z produktami firmy Zymol, ale jakbym miał wybierać to zdecydowałbym się na zestaw sampli z cleanerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwdomu Opublikowano 7 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2016 chunjae, nie miałem jeszcze niestety kontaktu z produktami firmy Zymol, ale jakbym miał wybierać to zdecydowałbym się na zestaw sampli z cleanerem Niestety nigdzie nie są dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padawan Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 które pasty polerskie są najdroższe w poj. 1L? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mam takie pytanie czy ten kompresor http://allegro.pl/kompresor-sprezarka-t ... 26148.html będzie dobry i wystarczający mocny aby odkręcić śruby od kół z pistoletu ? oraz pistolet typu Torrnador będzie miał dobre ciśnienie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutra Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mam takie pytanie czy ten kompresor http://allegro.pl/kompresor-sprezarka-t ... 26148.html będzie dobry i wystarczający mocny aby odkręcić śruby od kół z pistoletu ? oraz pistolet typu Torrnador będzie miał dobre ciśnienie ? wydajność efektywna 380l: musisz zobaczyć ile powietrza potrzebuje twój klucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem@S Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Szczecin - Dni Morza Poleci ktoś jakis parking strzezony max 5km od Wałów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azylybyly Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Numatic George czy profi 50.1C ? Ma być typowo do prania. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Jak powinno wyglądać drugie detailingowe mycie auta ? Ok miesiąc temu mialo full zestaw robiony, dziś mam trochę czasu i chciałbym odświeżyć efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 a konkretnie co robiłeś za pierwszym razem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Mycie ręczne, Dekontaminacja,Usuwanie smoły i kleju ,glinkowanie, potem użyłem Poorboy's World White Diamond i na to wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 no to umyj i pryśnij po wysuszeniu jakims quik detailerem i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Podobno wosk który posiadam ma trwałość około miesiąca, czy mogę go nałożyć normalnie po umyciu i wysuszeniu czy trzeba użyć jakiegoś cleanera lub glinki ? Do tego mam problem z zaciekami na szybach które nie chcą zejść po myciu, ani płynem do szyb, jak się ich pozbyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 ale jaki wosk ? nie podałeś więc nie wiadomo czym woskowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ręczne odświeżanie tapicerek Nielsen Nap Extra Foam będzie dobry czy polecacie coś lepszego? Miałem wcześniej Nap Low Foam i byłem zadowolony ale chcę coś innego tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Wosk to Soft99 Pearl & Metallic Soft Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 glinkowania sie nie robni przed każdym woskowaniem tylko wtedy jak widzisz że masz brud który nie schodzi po myciu, albo jakieś inne stałe zanieczyszczenia. Ten wosk raczej wytrzyma więcej jak miesiąc, po myciu tak jak pisalem psiknij QD wypoleruj i tyle, nie trzeba po każdym myciu woskować auta twardym woskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Na przyszłość zapytam, czy jak będę chciał po raz kolejny nałożyć wosk to wystarczy umyć auto osuszyć i nakładać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zakonczylem milosc z czarna perla juz jakis czas temu na rzecz srebrnych/jasnych lakierow ale zostalo mi jeszcze conieco black hole. Chcialbym troche zamaskowac jakies niedoskonalosci na fordowskim hypnotic silver - kupic white diamonnd czy moze ktos probowal bh na jasnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zakonczylem milosc z czarna perla juz jakis czas temu na rzecz srebrnych/jasnych lakierow ale zostalo mi jeszcze conieco black hole. Chcialbym troche zamaskowac jakies niedoskonalosci na fordowskim hypnotic silver - kupic white diamonnd czy moze ktos probowal bh na jasnym? Tak, na śnieżnobiałym. Smaruj spokojnie, będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Na przyszłość zapytam, czy jak będę chciał po raz kolejny nałożyć wosk to wystarczy umyć auto osuszyć i nakładać ? dobrze by było cleanerem przelecieć całe auto najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Na przyszłość zapytam, czy jak będę chciał po raz kolejny nałożyć wosk to wystarczy umyć auto osuszyć i nakładać ? dobrze by było cleanerem przelecieć całe auto najpierw Polecilbys jakis tani ale w miare dobry cleaner ? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 o cleanerach jest wątek, masa informacji, jest co czytać, ja clenaerów wszystkich w rękach nie miałem zwłaszcza tych tanszych, sam uzywam wyłącznie Dodo Juice albo przewaznie Angelwax Perfect polish, auto finesse tough prep również jest bardzo ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rek1n82 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Niewiele jest na forum o dg #501. Moze ktos o nim cos wiecej powiedziec. Jak sie ma np do menzerny 3 in 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viki2000 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Witam kolegów. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakie jest naprawdę dobre czernidło do plastików zewnętrznych, nie przypominające czernidła do butów i wytrzymałości większej niż jeden dzień? A może jakaś inna chemia ? Dziesiaj przeglądałem forum jak ktoś odnawiał lagune i były właśnie tam odnawiane plastiki zewnętrzne i gdzieś mi temat uciekł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi