Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Mam takie pytanie :) czy ten kompresor http://allegro.pl/kompresor-sprezarka-t ... 26148.html będzie dobry i wystarczający mocny aby odkręcić śruby od kół z pistoletu ? oraz pistolet typu Torrnador będzie miał dobre ciśnienie ?

wydajność efektywna 380l: musisz zobaczyć ile powietrza potrzebuje twój klucz

Podobno wosk który posiadam ma trwałość około miesiąca, czy mogę go nałożyć normalnie po umyciu i wysuszeniu czy trzeba użyć jakiegoś cleanera lub glinki ? Do tego mam problem z zaciekami na szybach które nie chcą zejść po myciu, ani płynem do szyb, jak się ich pozbyć ?

glinkowania sie nie robni przed każdym woskowaniem tylko wtedy jak widzisz że masz brud który nie schodzi po myciu, albo jakieś inne stałe zanieczyszczenia. Ten wosk raczej wytrzyma więcej jak miesiąc, po myciu tak jak pisalem psiknij QD wypoleruj i tyle, nie trzeba po każdym myciu woskować auta twardym woskiem

Zakonczylem milosc z czarna perla juz jakis czas temu na rzecz srebrnych/jasnych lakierow ale zostalo mi jeszcze conieco black hole. Chcialbym troche zamaskowac jakies niedoskonalosci na fordowskim hypnotic silver - kupic white diamonnd czy moze ktos probowal bh na jasnym? :)

Zakonczylem milosc z czarna perla juz jakis czas temu na rzecz srebrnych/jasnych lakierow ale zostalo mi jeszcze conieco black hole. Chcialbym troche zamaskowac jakies niedoskonalosci na fordowskim hypnotic silver - kupic white diamonnd czy moze ktos probowal bh na jasnym? :)

Tak, na śnieżnobiałym. :-] Smaruj spokojnie, będzie dobrze.

Na przyszłość zapytam, czy jak będę chciał po raz kolejny nałożyć wosk to wystarczy umyć auto osuszyć i nakładać ?

dobrze by było cleanerem przelecieć całe auto najpierw

Polecilbys jakis tani ale w miare dobry cleaner ?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

o cleanerach jest wątek, masa informacji, jest co czytać, ja clenaerów wszystkich w rękach nie miałem zwłaszcza tych tanszych, sam uzywam wyłącznie Dodo Juice albo przewaznie Angelwax Perfect polish, auto finesse tough prep również jest bardzo ok

Witam kolegów. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć jakie jest naprawdę dobre czernidło do plastików zewnętrznych, nie przypominające czernidła do butów i wytrzymałości większej niż jeden dzień? A może jakaś inna chemia ? Dziesiaj przeglądałem forum jak ktoś odnawiał lagune i były właśnie tam odnawiane plastiki zewnętrzne i gdzieś mi temat uciekł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.