Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie masz problemu z trudnymi do usunięcia waterspotami ? u mnie robią sie plamy jak diabli i schodzą jedynie od ....glinki. Może mam mega twardą wode ale jak jest jakiekolwiek słońce nawet nie myśle o myciu

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Mam problem z latarka Monello FARO :/ Od dluzszego czasu podczas jej uzytkowania, najczesniej podczas przemieszczania lub poruszania latarka zdarza sie bardzo czesto tak ze przykasa, przerywa. Nie wiem czy jest to spowodowane :( mial ktos z Was podobny problem z ta latarka?

Opublikowano

Ja mam dokładnie taki sam problem od jakiegoś czasu :D

Poza tym mam wrażenie,że gorzej świeci niż w pierwszym dniu nawet na nowych bateriach...a może mi sie wydaje.

Opublikowano

W1Michal, jak się zagapię to porobią się waterspoty, ale wystarczy na nie qd. Ostatnio podczas użycia 50% IPy, przed szybkim woskowaniem, większość schodziła bez zbędnej walki, a były ładnie przyschnięte

Opublikowano

Witam

Dostałem pytanie od klienta o powłokę ochronną na lakier. Co polecacie ? Co stosowaliście i co jest najbardziej żywotne?

Opublikowano

Panowie jaki srodęk do czyszczenia i konserwacji list zewnętrzynych w bmw e46 ?

Bo są takie troszkę matowe a chcialbym aby były czarne. Plak się raczej nie nada ?

Opublikowano

Bo są takie troszkę matowe a chcialbym aby były czarne. Plak się raczej nie nada ?

do czyszczenia apc :good:

do konserwacji Shiny Garage Back2Black, Jet Black Exterior Trim Restorer :good:

Opublikowano

Wyczyścić APC a ja do listw polecam i sam używam koch chemie nano magic plast care

Opublikowano

Najlepiej plastiki wyczyścić APC (ja używałem Pink APC od SG) , poczekać aż listwy wyschną i Jet Black Exterior Trim Restorer . Listwy zrobią się czarne i na jakiś czas zabezpieczone .

Foto z fangpage od SG :

12672108_235867593431084_3617376759177027569_o.jpg

Opublikowano

Zakupiłem auto koloru czarnego i w słoncu widze pełno hologramów :zly: . Jak mógł bym się ich pozbyc bez zadnych maszyn bo ich nie posiadam :?::?::?:

Opublikowano

miałem w planach polerkę mechaniczną pastami 3m zieloną i niebieską, ale szlifierką kątową z regulacją obrotów, ale nie wiem czy to będzie miało sens, dlatego pytam o ręczną alternatywę. Czy UC Megsa +tripad, do tego nakładany ręcznie z 3m niebieski - ultrafina, potem cherry glaze i fk 1000 jako wosk zrobi swoje?

Opublikowano
Najprościej to oddać auto do kogoś kto zrobi polerkę ;) Albo wersja z oszukiwaniem samego siebie z użyciem politur

a tricolor i uc nie da rady ?????

Opublikowano
Tak jak napisałem możesz próbować politur, np PB WD/BH, albo próbować dobrze ukrywających wosków, np BH Auto Balm

Dzięki spróbuje

Opublikowano
Mam problem z latarka Monello FARO :/ Od dluzszego czasu podczas jej uzytkowania, najczesniej podczas przemieszczania lub poruszania latarka zdarza sie bardzo czesto tak ze przykasa, przerywa. Nie wiem czy jest to spowodowane :( mial ktos z Was podobny problem z ta latarka?

Witam, nie mam co prawda tej latarki, ale miałem to samo z inną. I u mnie okazało się, że był lekki luz pomiędzy bateriami a tą tylną dokręcaną częścią obudowy. Ja tam podłożyłem kawałek folii aluminiowej złożonej w kostkę i problem zniknął całkowicie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.