Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Mam problem z latarka Monello FARO :/ Od dluzszego czasu podczas jej uzytkowania, najczesniej podczas przemieszczania lub poruszania latarka zdarza sie bardzo czesto tak ze przykasa, przerywa. Nie wiem czy jest to spowodowane :( mial ktos z Was podobny problem z ta latarka?

Panowie jaki srodęk do czyszczenia i konserwacji list zewnętrzynych w bmw e46 ?

Bo są takie troszkę matowe a chcialbym aby były czarne. Plak się raczej nie nada ?

do czyszczenia apc :good:

do konserwacji Shiny Garage Back2Black, Jet Black Exterior Trim Restorer :good:

Panowie jaki srodęk do czyszczenia i konserwacji list zewnętrzynych w bmw e46 ?

Bo są takie troszkę matowe a chcialbym aby były czarne. Plak się raczej nie nada ?

Najlepiej plastiki wyczyścić APC (ja używałem Pink APC od SG) , poczekać aż listwy wyschną i Jet Black Exterior Trim Restorer . Listwy zrobią się czarne i na jakiś czas zabezpieczone .

Foto z fangpage od SG :

12672108_235867593431084_3617376759177027569_o.jpg

miałem w planach polerkę mechaniczną pastami 3m zieloną i niebieską, ale szlifierką kątową z regulacją obrotów, ale nie wiem czy to będzie miało sens, dlatego pytam o ręczną alternatywę. Czy UC Megsa +tripad, do tego nakładany ręcznie z 3m niebieski - ultrafina, potem cherry glaze i fk 1000 jako wosk zrobi swoje?

Mam problem z latarka Monello FARO :/ Od dluzszego czasu podczas jej uzytkowania, najczesniej podczas przemieszczania lub poruszania latarka zdarza sie bardzo czesto tak ze przykasa, przerywa. Nie wiem czy jest to spowodowane :( mial ktos z Was podobny problem z ta latarka?

Witam, nie mam co prawda tej latarki, ale miałem to samo z inną. I u mnie okazało się, że był lekki luz pomiędzy bateriami a tą tylną dokręcaną częścią obudowy. Ja tam podłożyłem kawałek folii aluminiowej złożonej w kostkę i problem zniknął całkowicie.

http://showcarshine.pl/home/330-grit-gu ... fibra.html

W takim razie, mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie znajdę jakieś wiadro do którego zmieszczę to? Najchętniej kupiłbym w jakimś budowlanym ze względu na cenę, nie jara mnie naklejka Maguirs'a. Musze latać i mierzyć czy ktoś mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.