W1Michal Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 nie masz problemu z trudnymi do usunięcia waterspotami ? u mnie robią sie plamy jak diabli i schodzą jedynie od ....glinki. Może mam mega twardą wode ale jak jest jakiekolwiek słońce nawet nie myśle o myciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Mam problem z latarka Monello FARO Od dluzszego czasu podczas jej uzytkowania, najczesniej podczas przemieszczania lub poruszania latarka zdarza sie bardzo czesto tak ze przykasa, przerywa. Nie wiem czy jest to spowodowane mial ktos z Was podobny problem z ta latarka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impex Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja mam dokładnie taki sam problem od jakiegoś czasu Poza tym mam wrażenie,że gorzej świeci niż w pierwszym dniu nawet na nowych bateriach...a może mi sie wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 W1Michal, jak się zagapię to porobią się waterspoty, ale wystarczy na nie qd. Ostatnio podczas użycia 50% IPy, przed szybkim woskowaniem, większość schodziła bez zbędnej walki, a były ładnie przyschnięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To raczej kwestia twardości wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisu87 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witam Dostałem pytanie od klienta o powłokę ochronną na lakier. Co polecacie ? Co stosowaliście i co jest najbardziej żywotne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy509 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie jaki srodęk do czyszczenia i konserwacji list zewnętrzynych w bmw e46 ? Bo są takie troszkę matowe a chcialbym aby były czarne. Plak się raczej nie nada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaxItCar Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie jaki srodęk do czyszczenia i konserwacji list zewnętrzynych w bmw e46 ?Bo są takie troszkę matowe a chcialbym aby były czarne. Plak się raczej nie nada ? do czyszczenia apc do konserwacji Shiny Garage Back2Black, Jet Black Exterior Trim Restorer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie jaki srodęk do czyszczenia i konserwacji list zewnętrzynych w bmw e46 ?Bo są takie troszkę matowe a chcialbym aby były czarne. Plak się raczej nie nada ? Wyczyścić APC a ja do listw polecam i sam używam koch chemie nano magic plast care Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Panowie jaki srodęk do czyszczenia i konserwacji list zewnętrzynych w bmw e46 ?Bo są takie troszkę matowe a chcialbym aby były czarne. Plak się raczej nie nada ? Najlepiej plastiki wyczyścić APC (ja używałem Pink APC od SG) , poczekać aż listwy wyschną i Jet Black Exterior Trim Restorer . Listwy zrobią się czarne i na jakiś czas zabezpieczone . Foto z fangpage od SG : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick86 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zakupiłem auto koloru czarnego i w słoncu widze pełno hologramów . Jak mógł bym się ich pozbyc bez zadnych maszyn bo ich nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Najprościej to oddać auto do kogoś kto zrobi polerkę Albo wersja z oszukiwaniem samego siebie z użyciem politur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek.pit Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ma ktoś może dostęp do historii serwisowej w suzuki po VIN? Który portal polecacie do rozkodowania vin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinSKI Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Najtańsze wiadro w którym dopasuje tego Scratch Shield'a http://showcarshine.pl/home/1077-scratc ... guard.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etr Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 miałem w planach polerkę mechaniczną pastami 3m zieloną i niebieską, ale szlifierką kątową z regulacją obrotów, ale nie wiem czy to będzie miało sens, dlatego pytam o ręczną alternatywę. Czy UC Megsa +tripad, do tego nakładany ręcznie z 3m niebieski - ultrafina, potem cherry glaze i fk 1000 jako wosk zrobi swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick86 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Najprościej to oddać auto do kogoś kto zrobi polerkę Albo wersja z oszukiwaniem samego siebie z użyciem politur a tricolor i uc nie da rady ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes12 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Maverick86, nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick86 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Maverick86, nie da to co moge zrobic sam zeby nie oddawac nikomu do polerki. moze meguiars swirlX, oczywiscie recznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Tak jak napisałem możesz próbować politur, np PB WD/BH, albo próbować dobrze ukrywających wosków, np BH Auto Balm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick86 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Tak jak napisałem możesz próbować politur, np PB WD/BH, albo próbować dobrze ukrywających wosków, np BH Auto Balm Dzięki spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Najtańsze wiadro w którym dopasuje tego Scratch Shield'a http://showcarshine.pl/home/1077-scratc ... guard.html ? Z leroy merlin/casotramy duże półprzezroczyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinSKI Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Najtańsze wiadro w którym dopasuje tego Scratch Shield'a http://showcarshine.pl/home/1077-scratc ... guard.html ? Z leroy merlin/casotramy duże półprzezroczyste. Rozumiem, Gritt Guard również bez problemu do nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Nie. GG nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertk Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Mam problem z latarka Monello FARO Od dluzszego czasu podczas jej uzytkowania, najczesniej podczas przemieszczania lub poruszania latarka zdarza sie bardzo czesto tak ze przykasa, przerywa. Nie wiem czy jest to spowodowane mial ktos z Was podobny problem z ta latarka? Witam, nie mam co prawda tej latarki, ale miałem to samo z inną. I u mnie okazało się, że był lekki luz pomiędzy bateriami a tą tylną dokręcaną częścią obudowy. Ja tam podłożyłem kawałek folii aluminiowej złożonej w kostkę i problem zniknął całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinSKI Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 http://showcarshine.pl/home/330-grit-gu ... fibra.html W takim razie, mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie znajdę jakieś wiadro do którego zmieszczę to? Najchętniej kupiłbym w jakimś budowlanym ze względu na cenę, nie jara mnie naklejka Maguirs'a. Musze latać i mierzyć czy ktoś mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi