Brylant Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jeżeli to LC9Z to wyszło bardzo fajnie,ja aktualnie na swoim testuję Wolf Ganga i Dodo Rain Forest.W następnym roku jeżeli autka nie sprzedam to nie omieszkam sprowbować właśnie takiej kompinacji jak wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VinCe Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 świeża warstwa położona na BH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiasty86 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Panowie. Mam pytanie. Czy będzie to jakis problem, jeśli pod Pete's 53' położe glaze CG GlossWorkz Glaze nie używająć wczesniej cleanera (Czekam na paczke). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 misiasty86, pewnie że możesz ale każdy wosk kładziony bez cleanera i dobrze pod niedo dobrany nie posiedzi długo na aucie. Pewnie że efekt będzie jak dasz pod niego glaze ale imo ja bym poczekał na cleaner. A jaki kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiasty86 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A jaki kupiłeś? W zasadzie to kupiłem dwa Poorboy's World Pro Polish 2 i Chemical Guys Wet Mirror Finish Ultra Slick Non-Stick Gloss Magnifier. Wiem CG to nie typowy cleaner. Ale sprobowac mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 misiasty86, PB ProPolish 2 to cleaner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiasty86 Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 PB ProPolish 2 to cleaner Czyli dobrze kupiłem Jak tylko dojdzie postaram sie wkleic fotki jak wygląda Pete's 53' na kolorze TITANGRAU II METALLIC (A36). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 misiasty86, to działaj i daj fotki to oblukamy coś tam zdziałał powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiasty86 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Tak jak obiecałem. W piatek znalazłem chwile czasu. I na auto poleciał, taki oto zestaw Lusso Revitalizing Creme, na to Chemical Guys glossworkz glaze i na koniec Chemical Guys - Pete's 53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiba Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 koledzy,czy mnie się tylko wydaje,czy Petes naprawdę przyciąga kurz bardziej niż Lusso ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 skiba, świeżo nałożony tak, po pierwszym myciu /QD problem znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 misiasty86, piękna e60 w kombi e61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Siemanko troche odkopie temat Kupiłem Peteiego na szary/grafit w lakierze Seata, ile mniej wiecej Pete's wytrzymuje na lakierze? No i czy resztki woski wokół jednolitej bryły tez nadają sie do nałożenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Kupiłem Peteiego na szary/grafit w lakierze Seata, ile mniej wiecej Pete's wytrzymuje na lakierze? Zależy ile jeździsz, myślę, ze jakieś 10 000 km spokojnie powinien wytrzymać. PS> wosk, ani ten ani inne nie ma zdolności rozpoznawania koloru na, którym leży, także czy na szarym czy na białym poleży tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudek Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To akurat była informacja o lakierze na jaki będę kład nie myślalem ze ktoś to odbierze jako powiązanie do wytrzymałości Wrzuce fotki jak to wyszło po nałożeniu Petego na Ceramic Pro Light Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 To akurat była informacja o lakierze na jaki będę kład nie myślalem ze ktoś to odbierze jako powiązanie do wytrzymałości na lakierze Tak to zabrzmiało, w kontekście pytania o wytrzymałość Wrzuce fotki jak to wyszło po nałożeniu Petego na Ceramic Pro Light Ciekaw jestem efektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi