dzinkins Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Dla mnie Pete's wcale nie jest przereklamowany... Biorąc pod uwagę cena a jakość to jest na duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Biorąc pod uwagę cena a jakość to jest na duży Dokładnie o to mnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Biorąc pod uwagę cena a jakość to jest na duży Zgadzam się, wetlook naprawdę konkretny Trwałość - poprzednia warstwa wytrzymała ok 2 miesięcy, ale nakładana była w temperaturze ok 10 *C i nie wygrzewana wiec pewnie dlatego. Do tego raz siostra chciała mi zrobić niespodziankę i pojechała na szczoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 poprzednia warstwa wytrzymała ok 2 miesięcy, ale nakładana była w temperaturze ok 10 *C i nie wygrzewana wiec pewnie dlatego. Twierdzisz że gdyby było cieplej i się wygrzał to trzymałby dłużej? Niestety, nie bardzo. Temp nakładania ok 23*C, wygrzany na słońcu, myty średnio co 4-5 dni z kurzu, garażowany i działał poprawnie ok 5-6 tygodni, potem jeszcze jakby go było ale niestety duuużo słabiej Ogólnie Pete's 53 za te pieniądze to zajebisty wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ogólnie Pete's 53 za te pieniądze to zajebisty wosk kiedyś zastanawialiśmy się co będzie hitem sezonu 2012 i chyba tu mamy zwycięzcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Porównująć jakość do ceny to chyba Poorboys World Nattys Paste Wax lepiej wypada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Twierdzisz że gdyby było cieplej i się wygrzał to trzymałby dłużej? Nie twierdzę, tylko z tego co czytałem i z własnych doświadczeń wiem, ze lepiej wygrzać wosk, w 10*C nie miał takiej możliwości. No ale z tego co piszesz 2 miesiące to rzeczywista trwałość tego wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Porównująć jakość do ceny to chyba Poorboys World Nattys Paste Wax lepiej wypada? w tym miejscu akurat nie porównuje się jakości do ceny, ale popyt na dany produkt i mam wrażenie że Pete's jest na czele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 na czarnym a8 phantom black - daje fajną głębie , ogólnie wygląda naprawdę fajnie, jedyny mankament(wcześniej myślałem ze to jakies dziwne łapanie) mocna łapie kurz - na zlocie na którym byłem kilka aut obok siebie na trawce - każde wiadomo wymuskane - moje na początku się wyróżnia świetną głębią a po jakims czasie wyróżnia się ...największą ilością kurzu na aucie.... do tej pory myślałem ze to jakis kit z tym łapaniem kurzu ... ale jednak tak jest:) po przeleceniu showcars z mothersa - już inna bajka - kurz się nie łapał tak samo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 martinezzg, nie martw się...Zymole też tak mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Z tym kurzem na początku to prawda,strasznie elektryzuje się podczas nakładania i przyciąga kurz. Po umyciu jest już lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Ja na kurz używam Eurowów, delikatnie jako duster i na chwile spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Szczotka do kurzu przeleci sie auto raz dwa i znowu pieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinezzg Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Szczotka do kurzu przeleci sie auto raz dwa i znowu pieknie. ew dusterem z megsa którego naprawdę baaardzo sobie chwalę ") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineK Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Panowie zakupiłem Pete's 53, zasugerujcie co dac pod niego z tego co mam aby sprawdziło się najlepiej pod względem wizualnym - DJ LP czy DJ LP Lite - AG SRP - Megs deep crystal polish - Black Hole - Cherry Glaze AIO Na czarne lakiery seatowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 zdecydowanie blackhole da efekt showcar'a + pete's na czarnym tylko pamietaj że on osłabia trwałosc wosku no ale cos za cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineK Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 ale miesiąc powinien wosk poleżeć na lakierze? Dłużej nawet nie potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 zasugerujcie co dac pod niego z tego co mam aby sprawdziło się najlepiej pod względem wizualnym proponuję ClearKote Vanilla Hand Glaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 ale miesiąc powinien wosk poleżeć na lakierze? Dłużej nawet nie potrzebuje Miesiąc spokojnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineK Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 wosk dotarł i tak prezentuje się na położonym BH Chodź efekty wizualne w cieniu bardziej mnie kręcą w takich lakierach a tutaj było ostre słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Daje rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Cinek czy lakier na Leonku to LC9Z?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 chyba jakis inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 30 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Nie było innych czarnych na Leonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cineK Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 tak, to LC9Z. Chodź np Leon 1 wychodził chyba także w zwykłym czarnym metaliku, przynajmniej 2 takie spotkałem a jeden robiłem Chyba, że były one malowane całe na zwykły metalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi