pawelkoralus Opublikowano 11 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Oceniam dobrze Im mała starsza tym większy nieład panuje z tyłu, częściowy syf spada na matę oszczędzając tapicerkę kanapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekGTS Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Dzięki za info, ja szukam czegoś z mocnej pianki żeby zabezpieczyć mocno wyprofilowane sportowe skóry przed rozciąganiem . Myślisz że taka tania mata da radę? Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalowy Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Przejrzałem wszystkie 12 stron Świetna robota i właśnie jestem na etapie kupienia kilku rzeczy. Czy mógłbyś mi doradzić, które środki według Ciebie są warte uznania? Na pewno nie jedna osoba z tego skorzysta 1. Wstępne, zewnętrzne czyszczenie autka (4nano APC?) 2. Jaki szampon (Skiny Garage?) 3. Co do szyb (Rain-x czy Gtechniqua?) 4. Co do czyszczenia felg i jaki wosk, co do czyszczenia opon i jaki "nabłyszczacz" 5. Jaki płyn do spryskiwaczy (Wurth?) 6. Plastiki zewnętrzne (Pb Trim/Kochchemie?), plastiki wewnętrzne (Pb Natural Look czy Nielsen?) Chyba wszystko co chciałbym wiedzieć jeżeli chodzi o środki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 14 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Hej, gratuluję przebrnięcia przez wszystkie strony już odpowiadam na Twe pytania 1. Miałem 4nano i było OK, mam ADBL APC PRO i jest lepiej niż OK 2. Obecnie jadę na tym od ADBL 3. Gtechniq 4. Do felunku mam kilka różnych produktów, radzę poeksperymentować. Ja w swoich wozach używam powłoki więc nie wiem wolę nic nie pisać na temat wosku. Czyszczenie opon ADBL Tire and Rubber Cleaner, nabłyszczanie ADBL Tire Dressing 5. Wurth lub Baldur od Unique 6. Eksperymentuj to co dobre do Skody inaczej ma się do Forda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalowy Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Szkodnik leci na sprzedaż. Info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 29 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Jakbyś miał w nim DSG, to bym się zastanowił, czy mamie nie zarekomendować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 30 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Co następne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wczoraj Rapid zmienił właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Wrzuć zdjęcie następnego - na fejsie już było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Wrzucę całą relację z prac Pierwsze mody już za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi