Jump to content

AUTO GLYM advanced TFR

Recommended Posts

• Dystrybutor

Witam mam zamiar podzielić się moimi obserwacjami po użyciu piany aktywnej marki AUTO GLYM a dokładniej advanced TFR. Sponsorem całej akcji jest kolega MAREK dystrybutor marki AG za co jemu bardzo dziękuję. Jakiś czas temu byłem w posiadaniu piany AG więc mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać a że obiło mi się o uszy że produkt jest udoskoalony ochoczo przystąpiłem do pracy.

Otrzymaną pianę rozcieńczyłem do ok 2%

x3ztzo.jpg

Teraż ostrzeżenie jeśli właśnie zajadacie sobie popcorn,chipsy czy inne wafelki nie oglądajcie dalej :D mało apetyczne fotki,ale akurat tego typu zabrudzenia miałem na karoserii

211qejr.jpg

2ywb7tg.jpg

zaczynamy pianowanko,skromnie ale za to mocnym zawodnikiem

2n58j8.jpg

1e7zbm.jpg

zaczyna działać :-]

1xxfrs.jpg

23vjmno.jpg

piana po upływie 2 minut

e8to91.jpg

po upływie 3 minut

28rdxqq.jpg

i efekty mycia,dodam ze spłukiwałem wodą bez użucia myjki ciśnieniowej co było celowym zagraniem

2z9mkwi.jpg

35a2ogg.jpg

2ntvexx.jpg

Podsumowując: skuteczna i ekonomiczna piana do stosowania na różne rodzaje zabrudzeń,polecam jako prewash do "odszczurzania" i myślę że po większym rozcieńczeniu nada się do cyklicznego stosowania.

• 2 weeks later...
  • Dystrybutor

Piane rozciencza sie w stezeniu o od 1do5% ja zrobilem ok 2% i jestem mega zadowolony a lejac tfr na bogato to juz jest killer