watch Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Wypychanie ręką raczej nie wchodzi w grę, tam raczej są wzmocnienia, a poprawki po mało fachowej naprawie są drogie S plus -lakiernie, smart repair , detailing, pdr i jeszcze trochę . Wójek google prawdę Ci powie .
zmorka Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [ref=#ff3366]watch[/ref], piszemy wujek, przepraszam za ot ale czasem nie mogę się powstrzymać
Manios Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 [ref=#ff3366]watch[/ref], piszemy wujek, przepraszam za ot ale czasem nie mogę się powstrzymać Albo "woojek" Żeby nie było OT to ja osobiście nie mam dobrych doświadczeń z s+, próbowałem trzy razy w różnych tematach i zawsze słyszałem że się dobrze nie da (wgniecenie pojedyncze, wgniecenia po gradobiciu wycenione na astronomiczną sumę 5,5kzł, naprawa fotela z tap. skórzaną) - a innym się udało i naprawić i za mniejszą kwotę. Dziwna polityka.
watch Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2016 zmorka, dziękuję za zwrócenie uwagi, oczywiście masz rację, niestety o takiej godzinie po ciężkim dniu nie rzucają się w oczy nawet takie absurdy ortograficzne.
mutra Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Czy ktoś może polecic jakieś smart repair we wrocławiu. Mam pękniecie lakieru na zderzaku po drobnej stłuczce NA forum ktoś polecał ultimatecars z Agrestowej - ktoś korzystał może?
Robert79 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Panowie, czy możecie polecić firmę z łodzi lub okolic która poradzi sobie z tematem wgnieceń. Najlepiej kogoś sprawdzonego. Wgniecenia są nieduże.
pacholekck Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Też proszę o kontakt do kogoś, kto w przystępnej cenie usunie mi wgniotkę na drzwiach. Jest tylko jedna około 4cm średnicy. Najlepiej w Kielcach lub Krakowie. Słyszałem o http://www.eurograd.pl/ ale wolałbym coś sprawdzonego gdzieś bliżej, bo chodzi tu tylko o jedną wgniotkę.
Richi Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2016 Jak w okolicy Kielc to chyba najlepiej pojechać do AUTO-TOM http://naprawa-wgniecen.pl/
xnolb Opublikowano 15 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2016 Możecie kogoś polecić z Mazowieckiego, najlepiej z okolic Sokołowa Podlaskiego/Siedlec, ew. Warszawy?
Pawel18PL Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2016 Jako były klient polecam AUTO TOM, rewelacyjnie poradził sobie z moim wozem po którym przeszło gradobicie...Gość mega ogarnięty.
nefifer13 Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2016 Może znacie kogoś między Częstochową a Katowicami? Ewentualnie na trasie 78.
KaczorRK Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2016 Jeżeli chodzi o wgniecenia to Auto-Tom i Eurograd, to fachowcy godni polecenia. Sam zainteresowałem się tym tematem jakiś czas temu i ci dwaj fachowcy byli bardzo chwaleni przez innych PRD'owców. Tomek z Auto-Tom prowadzi szkolenia z PDR. Osobiście zdecydowałem się na szkolenie w Autoklinice Poznań organizowane przez BeraPoint i od dwóch zajmuję się usuwaniem wgnieceń. Jeżeli ktoś jest zainteresowany usuwaniem wgnieceń z okolic Dąbrowy Górniczej to zapraszam do mojego warsztatu AutoDent Garage, chętnie pomogę.
Michał126 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2016 Może znacie kogoś między Częstochową a Katowicami?Ewentualnie na trasie 78. Dufał w Kato, było dużo na ich temat.
Janko90 Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2016 Ja niedawno korzystałem z usług Pana Macieja Wajszczuka ,który ma swój zakład w Warszawie przy ulicy Parowcowej 6. Pracują oni na metodzie PDR. Samochód został uszkodzony wobec panujących gradobić. Obawiałem się ,że cały proces naprawy będzie długi i kosztowny.Byłem pozytywnie zaskoczony,kiedy dowiedziałem się jak szybko i sprawnie zostanie usunięta usterka. http://wyciaganiewgniecen.pl/
kruchy33 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Jestem pod wrażeniem roboty jaką wykonali przy moim Oplu w Detail King na Wrocławskiej. Samo miejsce już robi wrażenie, jest chyba jednym z bardziej klimatycznych w Małopolsce. Warto sobie wejść na ich facebooka i zobaczyć fotki – facebook.com/StudioDetailKingKrakow. Budynek jest zaadoptowany ze stodoły i jest to zrobione z pomysłem, kreatywnie. Jak czekałem na odbiór samochodu to mogłem zaczekać w wygodnym biurze i też trochę bardziej „pozwiedzać” cały teren – gdybym nie wiedział, to nigdy bym nie powiedział, że to centrum Krakowa.
xnolb Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Ja niedawno korzystałem z usług Pana Macieja Wajszczuka ,który ma swój zakład w Warszawie przy ulicy Parowcowej 6.Pracują oni na metodzie PDR. Samochód został uszkodzony wobec panujących gradobić. Obawiałem się ,że cały proces naprawy będzie długi i kosztowny.Byłem pozytywnie zaskoczony,kiedy dowiedziałem się jak szybko i sprawnie zostanie usunięta usterka. http://wyciaganiewgniecen.pl/ Jak duże miałeś uszkodzenia? I jak cenowo wyszło? Może być na PW. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
HubertRinkon Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2016 Polecam w Mazowieckim PŁOCK firmę WGIOTKA.PL Robili mi bardzo dużą ilość wgniotek w Suprze - POLECAM
Slawek_S Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2016 Witam Panowie polecicie kogoś z woj. Lubelskiego lub Podkarpackiego? Mam dwie wgniecenia na progu auta.
Janko90 Opublikowano 17 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2016 Ja niedawno korzystałem z usług Pana Macieja Wajszczuka ,który ma swój zakład w Warszawie przy ulicy Parowcowej 6.Pracują oni na metodzie PDR. Samochód został uszkodzony wobec panujących gradobić. Obawiałem się ,że cały proces naprawy będzie długi i kosztowny.Byłem pozytywnie zaskoczony,kiedy dowiedziałem się jak szybko i sprawnie zostanie usunięta usterka. http://wyciaganiewgniecen.pl/ Jak duże miałeś uszkodzenia? I jak cenowo wyszło? Może być na PW. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Wgniecenia były na dużej część przedniej maski samochodowej.
jeansu Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Polecam zakład P&M Cars na ul. Zagłoby 2F w Krakowie pacjent to Subaru Legacy, do zrobienia był błotnik przedni (duża wgniota od str. drzwi + kilka wzdłużnych wgnieceń, oraz wgięta kantka od str zderzaka), usługa wykonana szybko i profesjonalnie
hoobi Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 A może by tak usunąć reklamy kolegów z 1 czy 2 postami? Nie wiem czy można ich opinie traktować jako rekomendacje. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Tomasz1012 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 W Białymstoku mogę polecić http://autoperfect.bialystok.pl/ Bardzo solidny i przemiły człowiek.
Kinker Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 [ref]Slawek_S[/ref], podobno w Rzeszowie robią to dobrze, ale muszę dopytać o kogo dokładnie chodzi. Mój szwagier coś z nimi miał do czynienia.
immortal85 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Polecam http://usuwanie-wgniecen-zywiec.pl jeżeli chodzi o usuwanie wgnieceń na śląsku, a bardziej nawet na żywiecczyźnie, zresztą najlepiej zapoznać się z galerią zdjęć na stronie i zobaczyć jak samochód wyglądał przed i po. Pozdrawiam
kurekpit Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 Kogo polecacie w woj.dolnoslaskim, dokładnie w Kotlinie Kłodzkiej i okolicach?
Rekomendowane odpowiedzi