kubik Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 glinki już zakupiłem na zapas więc będę codziennie wieczorkiem maział po szybie Codziennie może nie,ale zawsze jak woskowałem auto(czyli raz na 2-3msc. ) ,leciałem też po szybie,to widziałem,że coś ściąga,a i krople jakoś chętniej się podnosiły
Pimps Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2014 kubik - oczywiście żartowałem i tez jak woskuje to glinką po oknach zasuwam.
Justyna Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 sytuacja na razie bez zmian obie jak świeżo nałożone idą równo w czwartek na bezdotyku nakręcę filmik i wstawie
Moderator krd Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Justyna, w czwartek nie nakrecisz. No chyba, ze sie teleportujesz
Justyna Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Justyna, w czwartek nie nakrecisz. No chyba, ze sie teleportujesz po pracy przepłuczę Tolka i odstawie do garażu na czas wyjazdu coby brudny nie stał
Denis Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 przypominam się w sprawie aktualizacji
Justyna Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Pamiętam kamerka padła mi aucie, więc muszę wziąć aparat od Krzycha
Moderator krd Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zaraz minie 4 miesiace i 4tys km jak rozpoczal sie test. Szyba lekko brudna po opadach deszczu.
Justyna Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Aha kropelki dalej zaczynają uciekać od 50 km/h po obu stronach
Denis Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Z perspektywy czasu i osobistych odczuć, czy któryś z tych produktów przechyla szalę na swoją stronę i wywyższa się na tle drugiego? Innymi słowy - gdyby przyszło Wam polecić jeden, który z nich by wygrał?
Justyna Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 hmmm trudno powiedzieć, bo nie mogę teraz określić trwałości Nanolexa.... Jak na razie obie idą równo, natomiast G1 jestem pewna, że dwa lata siedzi na pewno na szybie i dalej działa. Jak będzie z Nanolex Ultra Glass Sealant to się okaże, bo nie zamierzam ich ściągać z szyby a test dalej będzie trwał dopóki nie padną
Denis Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jeszcze wtrącę szybkie dwa pytanka. Co to właściwie jest to GTECHNIQ G5 i czy warto do G1 dokupić G4 ?
Justyna Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Co to właściwie jest to GTECHNIQ G5 to jest ulepszona wersja G3, ale i tak słabsza od G1. Albo inaczej obie działają równie dobrze tylko G5 siedzi znacznie krócej od G1 czy warto do G1 dokupić G4 ? według mnie warto, ale i tak trzeba szybę jeszcze dokładniej oczyścić np. pastami, wymyć i odtłuścić. Na koniec G4, znów odtłuścić i dopiero powłoka. Ja nie wyobrażam sobie lepiej przygotowanej szyby jak to co ja robiłam przed nałożeniem tych dwóch powłok.
g.pajak Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 to jest ulepszona wersja G3 małe sprostowanie: nie ulepszona, tylko zmieniona z G3 ze względu na to, że produkt innej firmy posiadał taką samą (zastrzeżoną) nazwę.
Moderator krd Opublikowano 8 Września 2014 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Kolejny i niestety ostatni update... Wpada nowa szyba i test sila rzeczy nie moze byc kontynuowany... Na ta chwile mamy 5.5tys km oraz prawie 5 miesiecy. g.pajak, tak zupelnie przy okazji, cytat z oficjalnej strony Gtechniq Polska: G5 - Ulepszony G3 Clear Vision Glass Coat Moze marketing, a moze i nie
kskej Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 Co wpadnie na nową szybę? Dalej jakiejś testy pójdą czy zdecydowaliście się już na coś "pewnego i trwałego"?
Justyna Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2014 porozmawiamy jeszcze z Panami od Nanolexa, bo jak na razie ich NW spisywała się świetnie i szła równo z G1. Ja chciałabym dalej prowadzić ten test, bo może się okazać, że Nanolex wytrzyma dłużej, wtedy będę mieć nową NW nr 1
Rekomendowane odpowiedzi