Tworek Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Hej Potrzebowałbym pomocy jakiegoś forumowego grafika, otóż to problem polega na tym, iż moje umiejętności nie pozwoliły mi uzyskać żądanego efektu. Mam logo forum które używam do filmów: Jeżeli ktoś jest dobry w te klocki, to prosiłbym o zastąpienie czarnego, kolorem zielonym. Ewentualnie prosiłbym administrację o udostępnienie pliku loga forum w większym formacie via PW. Lub jeżeli ktoś ma level mistrzowski w projektowaniu grafik to zaprojektowanie nowego logo max 1920x1080, z czarnym i zielonym tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 jaki zielony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wirus_kamil Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Takie coś wystarczy ? Jak się znajdzie o większej rozdzielczości to będzie dużo lepiej jakościowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Czy nikt z administracji nie czyta OFF topów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Niestety nikt z administracji nie posiada logo KA w większej rozdzielczości niż ogólnodostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Fajnie, dzięki za odpowiedź. A czy jakiś grafik na forum się znajdzie, w celu zaprojektowania logo forum w większej rozdzielczości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jak znajdę trochę czasu to mogę na nowo zrobić to logo w Corelu - wtedy w dowolnej wielkości. Fajnie gdyby ktoś podrzucił tylko nazwy czcionek żeby nie trzeba ich było na piechotę szukać lub obrysowaywać tylko wykorzystać te właściwe. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi