Frycu75 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Poczytać poczytałem, ale zobaczyć to nic nie zobaczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Sorki ale fotosik znowu sie zapchal. Dzialam wlasnie z nowym hostingiem i postaram sie to naprawic asap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMarcin95x Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 fajnie wyszło ciekawa ta tesla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubertRinkon Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Fajna robota i bardzo ciekawe auto . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Przepisy forum nie pozwalaja wrzucac za duzo, wiec.. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=19206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Tesla piękna Na początku myślałem ze to 18-19cali ale na kolejnym zdjęciu pokazany rozmiar, 22 cale.. masakra _Makki_ takie pytanie odnośnie kosmetyków, co sądzisz o Poorboy's World Polish with Carnauba Blue WAX (AllinOne) dla osoby która dopiero zaczyna zabawe z polerką ? Warto na początku użyć do nauki tej chemi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 No ta Tesla na 22 robi robotę. Ładne auto. No 22" na niej wyglada spoko, z gleba czy bez miałem okazję się ostatnio przyjrzeć Tesli S na torze w Brnie. auto robi świetną robotę wizualną, ale dość śmiesznie wyglądało na tle DTMowych BMW i innych torowych wynalazków, zwłaszcza dźwiękowo, kiedy to po prostu przemykało często niezauważenie przez tor. do tego jeździli tym w cztery osoby na pokładzie zapomniałem zapytać na ile wystarcza im baterii, ale załadowała się do pełna dość szybko na parkingu tak czy inaczej, sądziłem, że w tych pieniądzach bedzie nieco lepiej wykończona, zwłaszcza lakierniczo. bo jesli chodzi o detale no to nie jest to niestety samochód japoński. btw, słyszałem, ze w Norwegii badź Finlandii są bardoz duże dopłaty do tych samochodów, przewyższające jego wartość. prawda to? No moze i smiesznie wygladala ale Model S z najmocniejszymi bateriami naprawde odjezdza od mocnych fur, no tak do 130km/h Uczucie jest niesamowicie dziwne jak ona sie zbiera od samego dolu.. To trzeba po prostu przezyc samemu. Nic mi nie wiadomo o doplatach w Norwegii. Wiem ze koszt auta na rok to ok 1000zl podatku drogowego + ubezpiecznie no i wiadomo koszty ladowania-pradu. Za drogi platne, ktore sa wszedzie w Norwegii sie nie placi, to samo dotyczy tuneli, promow itp Mozna sie nia takze poruszac po prawych pasach dla autobusow i samochodow elektrycznych i taxi. Co jest w miare mile w duzych i zakorkowanych miastach. Srednio liczac nowe auta z podobna moca i gadzetami to 1,5-2 razy tyle kasy. Ale znowu nie ma co porownywac jakosci wykonczenia wszystkiego w Tesli do np Audi, MB, Porsche czy Lexusa. Autorze tematu: "Zdjęcie niedostępne" i tak wszystkie na pierwszej stronie. powinno byc juz dobrze. Jak narazie nowy hosting zdjec mnie przerasta i dalem ZNOWU zarobic fotosikowi. Przepisy forum nie pozwalaja wrzucac za duzo, wiec.. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=19206 A to milo Administracja forum zastrzega sobie prawo do usunięcia relacji bez ostrzeżenia w przypadku podejrzenia, iż dana praca została wykonana komercyjnie. Wszystkie relacje rozpoznane jako prace firm lub osób wykonujących prace zarobkowo również będą usuwane. Tesla piękna Na początku myślałem ze to 18-19cali ale na kolejnym zdjęciu pokazany rozmiar, 22 cale.. masakra _Makki_ takie pytanie odnośnie kosmetyków, co sądzisz o Poorboy's World Polish with Carnauba Blue WAX (AllinOne) dla osoby która dopiero zaczyna zabawe z polerką ? Warto na początku użyć do nauki tej chemi ? Jeszcze zadnej na 22" nie robilem. Ogolnie za >19" jest doplata wiec im wieksze felgi tym lepiej Poorboy's World Polish with Carnauba Blue WAX (AllinOne) nie znam ale brzmi, hmm jakos za dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frycu75 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Teraz zobaczyłem i Fajny lokal i robota oraz furka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wybacz _Makki_ pomyliło mi się. To co robiłes to 21 cale a nie 22, cos mi się pomieszało . Koło na zdjęciach nie pokazuje ze to jest az 21 cali ale i tak konkret. Biały lakier piękny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalzkl Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Så bra! Bilen er veldig pen nå. Ja sie jakoś nie moge pozbierać do moich autek Gdzie w Norge znalazles odkurzacz piorący!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Så bra! Bilen er veldig pen nå.Ja sie jakoś nie moge pozbierać do moich autek Gdzie w Norge znalazles odkurzacz piorący!? Kjekt å høyre! Moj kupilem tutaj w promocji: http://fomaforhandler.no/index.php?nr=9 ... ategori=13 Jak chcesz cos fajnego to zobacz tu: http://bilnerden.no/index.php?main_page ... cts_id=519 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max_mind Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mega fura i efekt, czekam na kolejną relacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dobra robota _Makki_ . To prawda że dużo jest już Tesli w Norwegii ostatnio często bywałem w Ålesund to za każdym razem widziałem i to nie jedną . Pozdrawiam z Kalvåg do Bergen mam 300km albo 5h promikiem ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbieniek Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No moze i smiesznie wygladala ale Model S z najmocniejszymi bateriami naprawde odjezdza od mocnych fur, no tak do 130km/h Uczucie jest niesamowicie dziwne jak ona sie zbiera od samego dolu.. To trzeba po prostu przezyc samemu. Nic mi nie wiadomo o doplatach w Norwegii. Wiem ze koszt auta na rok to ok 1000zl podatku drogowego + ubezpiecznie no i wiadomo koszty ladowania-pradu. Za drogi platne, ktore sa wszedzie w Norwegii sie nie placi, to samo dotyczy tuneli, promow itp Mozna sie nia takze poruszac po prawych pasach dla autobusow i samochodow elektrycznych i taxi. Co jest w miare mile w duzych i zakorkowanych miastach. Srednio liczac nowe auta z podobna moca i gadzetami to 1,5-2 razy tyle kasy. Ale znowu nie ma co porownywac jakosci wykonczenia wszystkiego w Tesli do np Audi, MB, Porsche czy Lexusa. No to prawda trzeba to przeżyć samemu, jak cicho i spokojnie w środku jest wtedy gdy on od dołu jedzie jak szatan i jak gładko bez zmian biegów Dodać trzeba. że wiele np wysokość zawieszenia creep czy gazowy hamulec można sobie dostosować samemu taki samochód dla gadżeciarza. Podwoziłem mojego partnera w interesie po odbiór Tesli do salonu, też białą perłę - oczywiście nie ma co próbować negować czy dopatrywać się, nie przy Norwegach, dla nich wszystko pięknie, jednak lakier na samochodzie pokazowym stojącym w salonie w środku był w strasznym stanie, do tego jakiś tam ciemny niebieski swirle i chaos widoczne od drzwi wejściowych Spasowanie takie sobie a w świetłach stop połowa żarówek nie działa już po wyjechaniu z salonu... Drogi są darmowe zgadza się, za auto płaci się połowę ceny prawda, promy też są za darmo ale dla samochodu hehehe, za pasażerów uiszcza się opłaty jakby wchodzili pieszo Także jeśli chodzi o cenę realistyczną to dlatego to tutaj jest niebo dla sprzedawców aut elektrycznych - oni kasę dostają, użytkownicy tanie samochody, dopóki dokładnie każdy jest obywatel jest milionerem to problemu nie ma. Chociaż ostatnio widziałem jedną srebrną teslę w Oslo na rejestracji szwajcarskiej? Jakość wykończenia to nie najgorsze najgorsze to jak siedzisz w tym aucie parę godzin na tych za krótkich za twardych beznadziejnych stołkach - przejechałem tym trasę Oslo - Stavanger około 500 klocków w jedną stronę. Pod koniec to już modlisz się żeby nigdy w niemieckich autach nie przyszło im do głowy takich montować. Na plus audio jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Mega fura i efekt, czekam na kolejną relacje ! Dzieki. Ostatnio malo czasu na projekty pod relacje. Dobra robota _Makki_ . To prawda że dużo jest już Tesli w Norwegii ostatnio często bywałem w Ålesund to za każdym razem widziałem i to nie jedną . Pozdrawiam z Kalvåg do Bergen mam 300km albo 5h promikiem ;D Dzieki. No jezdzi ich juz tyle, szczegolnie w moich rejonach ze juz sie nudne zrobily. A sprzedaja sie nadal bardzo dobrze. Heh, 300km to swiat drogi po fjordach Pozdro No to prawda trzeba to przeżyć samemu, jak cicho i spokojnie w środku jest wtedy gdy on od dołu jedzie jak szatan i jak gładko bez zmian biegów Dodać trzeba. że wiele np wysokość zawieszenia creep czy gazowy hamulec można sobie dostosować samemu taki samochód dla gadżeciarza. Podwoziłem mojego partnera w interesie po odbiór Tesli do salonu, też białą perłę - oczywiście nie ma co próbować negować czy dopatrywać się, nie przy Norwegach, dla nich wszystko pięknie, jednak lakier na samochodzie pokazowym stojącym w salonie w środku był w strasznym stanie, do tego jakiś tam ciemny niebieski swirle i chaos widoczne od drzwi wejściowych Spasowanie takie sobie a w świetłach stop połowa żarówek nie działa już po wyjechaniu z salonu... Drogi są darmowe zgadza się, za auto płaci się połowę ceny prawda, promy też są za darmo ale dla samochodu hehehe, za pasażerów uiszcza się opłaty jakby wchodzili pieszo Także jeśli chodzi o cenę realistyczną to dlatego to tutaj jest niebo dla sprzedawców aut elektrycznych - oni kasę dostają, użytkownicy tanie samochody, dopóki dokładnie każdy jest obywatel jest milionerem to problemu nie ma. Chociaż ostatnio widziałem jedną srebrną teslę w Oslo na rejestracji szwajcarskiej? Jakość wykończenia to nie najgorsze najgorsze to jak siedzisz w tym aucie parę godzin na tych za krótkich za twardych beznadziejnych stołkach - przejechałem tym trasę Oslo - Stavanger około 500 klocków w jedną stronę. Pod koniec to już modlisz się żeby nigdy w niemieckich autach nie przyszło im do głowy takich montować. Na plus audio jak dla mnie. Mialem jedna sztuke na ponad tydzien i moglem jezdzic ile chcialem. Oddajac i przesiadajac sie do Volvo V70 powiedzialem wlascicielowi ze juz nie moge sie doczekac zeby w Volvo moje 4 litery zagoscily. A ze to kolega, to sie odwazylem i nawet mnie zrozumial Ale stolki jak piszesz masakra jakas, jezdzi to naprawde fajne ale imo to tylko to. No i ze bajer bo gadzeciarskie takie autko. Ale kazdy ma inny gust, mnie sie jakos TMS nie podoba z zewnatrz. Bylem w ASO Tesli w Bergen i Stavanger, demo i inne ktore tam staly, stan lakieru no dramat.. ASO Stavanger nawet jakis czas temu sie ze mna kontaktowalo odnosnie przygotowywania nowych aut ale sorry, wynagrodzenie i czas jakos nie szly ze soba w parze Ostatnio slowo detailing stalo sie tez juz bardzo "popularne" w Norwegii. ASO Tesli bierze ok 4000NOK za "detailing" po ktorym cale auto lacznie z grilem nawet ma hologramy, zmatowienia a czarne listwy pod progami sa w ladych bialych mazjajach Uszczelki zapackane to juz standard i trafily mi sie 4 karbonowe spojlery na klapie tez uszkodzone. Audio zgadza sie nice, ale za to z radiem caly czas problemu, albo nie lapie albo przerywa nonstop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 ASO Tesli bierze ok 4000NOK za "detailing" po ktorym cale auto lacznie z grilem nawet ma hologramy, zmatowienia a czarne listwy pod progami sa w ladych bialych mazjajach Uszczelki zapackane to juz standard i trafily mi sie 4 karbonowe spojlery na klapie tez uszkodzone. Czyżby Farecla G3 dotarła w tamtejsze rejony?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi