xxManiekxx Posted March 18, 2014 Report Posted March 18, 2014 Witam, mam problem z usunięciem przebarwień po jakiś jeansach i innych materiałach na fotelach i boczkach na jasnej tapicerce. Próbowałem Tersus'em PR101 po czym ekstrakcja RM760 i nie dało efektu.. czy spotkaliście się z takimi problemami i czym usuwaliście no i w jakim stężeniu?
xxManiekxx Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Mogę dodać od siebie że zeszło w 98% procentach po mocnym roztworze z PR101, Surfex HD
kanar Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 No i git, trzeba czasem zwiększyć proporcje tak jak mówiłem przez tel. Niektóre prespraye działają jak punktowe odplamiacze a proporcje użycia są napisane na opakowaniu zawsze.
xxManiekxx Posted March 20, 2014 Author Report Posted March 20, 2014 kanar dzięki jeszcze raz za rozmowę.. walczyłem chyba z 5 godzin z dwoma fotelami z materiału zeszło praktycznie wszystko na alcantarze zostało jeszcze lekkie przebarwienie. Jeżeli chodzi o czyszczenie alcantary to co polecacie tak na przyszłość? to może jeszcze zrobię drugie podejście i może tam też reszta zejdzie
Recommended Posts