Gesiu_15 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 @ShiningCar kiedy szybkie płatności ? Miały być hohoho dawno temu , zmiana strony i cisza . Co z nowymi markami ? Cleantech np ? 1
ShiningCar Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 @Gesiu_15, płatności będą zintegrowane z nowym systemem, niestety po drodze spotykają nas niespodzianki i proces się opóźnia, ale robię co mogę. Cleantech pojawi się na pewno w miesiącu kwietniu.
Gesiu_15 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2019 34 minuty temu, ShiningCar napisał: @Gesiu_15, płatności będą zintegrowane z nowym systemem, niestety po drodze spotykają nas niespodzianki i proces się opóźnia, ale robię co mogę. Cleantech pojawi się na pewno w miesiącu kwietniu. ok dzięki za info . Według mnie szybkie płatności to standard przy zakupach niż bawienie się w zwykły przelew . Tym bardziej jak chce się coś szybko zamówić i jest potrzebne na "wczoraj" Pozdrawiam i czekam na nowe marki i zmiany 1
Arkeolowy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @ShiningCar czolem, bedziecie mieli na stronie aqua coating booster w wersji 100ml jakos niedlugo?
ShiningCar Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 @Arkeolowy, temat do ogarnięcia, koniec obecnego lub początek przyszłego tygodnia.
Arkeolowy Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W takim razie czekam na info, bo potrzebowałbym na pewno 100tkę 1
peciu Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Witam, kiedy będzie dostępna bestia od WorkStuff oraz Prostaff CC Water Gold 480 ml?
ShiningCar Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2019 @peciu, czekają na transport i ma produkt ma być dostępny w drugiej połowie miesiąca.
peciu Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 @ShiningCar , ok dzięki za informację. Zamówienie nr 29503 złożone. Pytanie jeszcze o aplikatory gąbkowe na palce "D-Wash Finger Applicator Pad" lub "ShiningCar Finger Applicator Pad" są jeszcze dostępne w ofercie? Wczoraj miałem w koszyku D-Wash'a a dziś produkt już niedostępny, to jakiś błąd na stronie czy zostały wycofane? Pozdrawiam
ShiningCar Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 @peciu, jutro sprawdzę magazyn i jeśli znajdę dam znać! Dziękuję za zamówienie i miłego weekendu
grzegmis Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zamierzacie wprowadzić RR Customs do oferty ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
peciu Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witam, Kolejne zamówienie poszło 29521, nie mogliście zrobić promocji na Fluid Peny od piątku, muszę chyba usunąć waszą stronę z zakładek Pozdrawiam 1
peciu Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zamówienia dotarły, wszystko jak zwykle świetnie zabezpieczone, dzięki za gratisy Pozdrawiam i do następnego.
CarlosBlack Opublikowano 14 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2019 witam, dziś dotarło do mnie zamówienie 30537, niestety zamiast pędzla "Booski Devil's Brusch 16" dostałem "Booski Angel's Brush 8". co do colourlock cleaner 1000 ml; w opisie jest informacja, że "Środek jest sprzedawany w specjalnej butelce z aplikatorem piany. " - jest tak faktycznie czy to błąd w opisie?
piteks Opublikowano 15 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 Dzięki za pomoc w dzisiejszych zakupach oraz rabacik i gratisa 1
ShiningCar Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2020 @piteks, cała przyjemność po naszej stronie
Rekomendowane odpowiedzi