lazina Opublikowano 7 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2016 Proszę bardzo linki poprawione i działają Dodane po : Proszę bardzo linki poprawione i działają
Michał126 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 lazina, ja pitole, szapo z głów! [no cóż, nie jestem oryginalny ] Powiedz tylko, jakie elementy były nie do uratowania i musiałeś założyć nowe/używane z innego auta?
hondacbr11 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zdjęcia w przeglądarce się nie wyświetlają dopiero po kliknieciu w obrazek z napisem Zdjęcie Niedostępne przenosi do prawidłowej fotki.
zcv Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Jakiś czas temu chciałem się dostać do twojej relacji, ale fotki nie działały... Zajrzałem dzisiaj w temat, bo widziałem, że się otworzył, a tu wszystkie zdjęcia reupladowane... Mega szacunek za wykonaną prace - ''odświeżenie'' to mało powiedziane ;]
Julek-Slawek Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Wielokrotnie używałem gaśnic w służbie, ale usuwanie proszku to inna bajka. Czapka z głowy, wielki szacun
piotr@sta Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Jak już było rozbebeszone wnętrze trzeba było wymienić szybę. Lepiej samemu porozbierać i poskładać wnętrze (dać do firmy wybebeszone auto do wklejenia szyby) niż ktoś ma ci popsuć coś lub jakiejś spinki nie założyć i później coś skrzypi ale nie wiadomo gdzie.
Gaj3c Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 to sie nazywa miec przykurzone lekko auto haha gratulacje
Gryniu Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2017 Sam QD do wnetrza chyba by nie zdał... mega robota ! TapTap from G2
Ipkol Opublikowano 26 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2017 Niby zdjęcia dalej na serwerze ale podgląd na forum niedostępny. Ma ktoś pomysł jak to naprawić ?
FakeRiderr Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2017 Dnia 26.05.2017 o 09:15, Ipkol napisał: Niby zdjęcia dalej na serwerze ale podgląd na forum niedostępny. Ma ktoś pomysł jak to naprawić ? Być możne ustawione ustawione jest tylko dla dorosłych (+18) i dlatego działa tylko po kliknięciu.
szybki lopez Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 Świetna robota a zdradzi ktoś jak zdjąć podsufitówke w L3 odpinałem Tył , tylne słupki wyciagałem lapke tylnia ale nadal cos trzyma na srodku dachu
darecki78 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2019 W dniu 28.06.2019 o 23:24, szybki lopez napisał: Świetna robota a zdradzi ktoś jak zdjąć podsufitówke w L3 odpinałem Tył , tylne słupki wyciagałem lapke tylnia ale nadal cos trzyma na srodku dachu centralnie na środku masz podsufitkę przyklejoną na taśmę dwustronną, trzeba delikatnie podważać. Podaj e-mail to ci podeślę serwisówki.
Rekomendowane odpowiedzi