atvmmz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ostatnio też miałem przyjemność używać nowego SG, bardzo dobry produkt do szybkich akcji, który na pewno zagości u mnie na stałe
lord1971 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 Widać daje radę dobry i tani produkt
Dimmu Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2014 dobry i tani produkt Produkt fajny, ale czy tani? Porównując do APC cenowo wypada blado.
ShinyGarage Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Dimmu, porównując do innych tego typu produktów na rynku Interior nie wypada najgorzej pod względem ceny, warto zauważyć że jest to preparat gotowy do użycia. Blink APC 500ml - 19zł, SG Interior Cleaner 500ml - 22,90zł, Autoglym Interior Shampoo 500ml - 32zł, Auto Finesse Total 500ml - 49,90zł, Smartwax Smart Clean 500ml - 55zł. Produkty gotowe do użycia nigdy nie będą wstanie konkurować z koncentratami jeżeli są ich odpowiedniki, tutaj bardziej liczy się łatwość aplikacji, brak konieczności rozcieńczania i czas który dzięki temu można zaoszczędzić
Dimmu Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Celowo porównywałem do APC, z mojej perspektywy jest to bardziej ekonomiczne i uniwersalne Mi się tez spodobał ten produkt i pewnie gdyby były "piątki" w dobrej cenie(wiecie, jestem z Krakowa ) to bym go używał częściej na codzień
ANB Karol Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2014 Nie jest to produkt APC więc jak można go z nim porównywać ? Założeniem producenta chyba było by stworzyć produkt gotowy do użycia jest wielu klientów którzy chcą zakupić gotowe produkty nie bawiąc się w rozlewanki.
Dimmu Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie jest to produkt APC więc jak można go z nim porównywać ? Normalnie, tak jak zrobiłem to wcześniej. Zakres działania obu specyfików jest co najmniej podobny.Założeniem producenta chyba było by stworzyć produkt gotowy do użycia jest wielu klientów którzy chcą zakupić gotowe produkty nie bawiąc się w rozlewanki.To jest zrozumiałe. Nigdzie nie podważam sensu istnienia tego produktu czy jego jakości.
kamil_rosen Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2014 Polemizował bym czy to te same produkty Taki gotowiec, mówię akurat o konkurencji (Sonax, Autoglym) według mnie tylko z założenia jest podobny do APC a różni się zdecydowanie od tych produktów. Ja na przykład lubię po odkurzeniu psiknąć na materiałowe fotele i przetrzeć fibrą i mam świeżą, "czystą" tapicerkę bez kurzu Po APC w 90% zostają plamy, tak samo na plastikach. Wydają się wysuszone, a te produkty oprócz tego, że czyszczą to jeszcze mają w sobie coś co odświeża, taki delikatne przyciemnienie materiału Taki all in one
classic Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 To i ja się pochwale 24 letni plastik w BMW, smarowany poprzednio Plakiem ATAS, dobrze znany przez handlarzy SG Interior Cleaner Valet Pro mini round 1,5CM MF SG 50/50
bawarczyk357 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Pytanie do przedstawiciela Shiny Garage,czy przewidujecie sprzedaż Interior Cleaner w większych pojemnościach np. 1l lub 5l?
ShinyGarage Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dwa produkty gotowe do użycia w tym Interior Cleaner planujemy wprowadzić z początkiem sezonu jeżeli w opinii klientów i naszych Partnerów będzie taka potrzeba. W styczniu sprawdzimy jakie byłoby zapotrzebowanie i podejmiemy decyzję.
ClearWater Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Witam, mam pytanie jak w pierwszym poście była umyte wykładzina i tapicerka to poprostu było popsikanie, jakaś szczotka szorowane i potem odkurzacz zwykły czy jakieś bardziej zaawansowane czynności?
ShinyGarage Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Z przesłanych zdjęć wnioskuję, że było dokładnie tak jak to opisałeś.
ClearWater Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2015 Okej dzięki w takim razie dzisiaj spróbuję odszczurzyc tapicerkę w Focusie
ShinyGarage Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Czekamy na informacje jak poszło.
zajkos10 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Panowie jaki jest najlepszy efekt tego preparatu na tapicerce - psikniecie , rozprowadzenia mikrofibra i dotarcie nastepna ? Czy psikniecie ,rozprowadzenie i moze dotarcie fibra z woda ?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 zależy od zabrudzeń
zajkos10 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Zabrudzenia raczej srednie , nie ma tragedii . Deska rozdzielcza dzis czyszczona pierwszy raz i prysniecie -rozporowadzenie fibra - dotarcie kolejną , na to dressing . Fajnie wyszlo ale nie wiem czy warto moze jeszcze przemyc to woda ?
ShinyGarage Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 Po aplikacji Interior Cleanera powierzchnię warto przetrzeć wilgotną szmatką, jest to produkt myjący dlatego należy usunąć jego pozostałości, następnie można aplikować dressing np. na elementy plastikowe.
Rekomendowane odpowiedzi