booohal Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Yahoon, Mam Vanderka. Jak będę ogarnięty z czasem, a dla Ciebie nie za daleko w okolice Sieradza to podjedziesz i pokażę Ci jakie cuda Vander wyprawia
kobart Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Yahoon, Mam Vanderka. Jak będę ogarnięty z czasem, a dla Ciebie nie za daleko w okolice Sieradza to podjedziesz i pokażę Ci jakie cuda Vander wyprawia To i ja bym się pisał bo do ESI mam nie daleko:)
kobart Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Mi pasują tylko weekendy, także jak będzie coś bliżej ustalone to dawajcie znać i podjadę z chęcią.
Kinker Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Zastanawiam się nad Lare EPL-42v2, ale nurtuje mnie kwestia Kraussa S8 ten sam skok, a czoło maszyny ma wygodniejszy uchwyt. Czy można uznać, że te maszyny posiadają jednakowe "parametry" działania i różnią się tylko korpusem?
booohal Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2014 Jak ja sobie pomyślę ile zdrowia mogłem zaoszczędzić kupując kilka lat temu DA... Kupiłem Vandera, spodobało mi się. Sprzedałem go i Kupiłem Kraussa 900W. Odkrywam przyjemność z polerowania na nowo
Radziu Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 po ile teraz chodzą polerki Silverstom?
Yasiek Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2014 Radziu, rozumiem, że każdemu może się google rozwalić więc pomogę: http://temachem.sklep.pl/opis/2317540/s ... isher.html Oczywiście na Alledrogo również polecam sprawdzić.
Radziu Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2014 Bo myślę nad sprzedażą Silvestorm
ludwik93 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2014 Panowie na wiosne chce kupić rotacje rozmyśłam nad K2, przeczytałem dużo i większość poleca ale znalazłem również Bass Polska rotacja, niby zakres od 600-3300 rpm też ciekawie się to prezentuje co sądzicie ?
lubek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie pisze nic o stabilizacji obrotów i soft starcie, więc raczej K2.
powalla Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie pisze nic o stabilizacji obrotów i soft starcie, więc raczej K2. Co nie znaczy że ich nie posiada ...ot trzeba zapytać sprzedawcę o te funkcje .
lubek Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 powalla, Dokładnie, jednak patrząc w paru sklepach nigdzie o tym nie piszą, więc śmiem twierdzić, że nie posiada tych funkcji, jednak żeby mieć pewność trzeba zapytać sprzedawcy.
coobah Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Panowie na wiosne chce kupić rotacje rozmyśłam nad K2, przeczytałem dużo i większość poleca ale znalazłem również Bass Polska rotacja, niby zakres od 600-3300 rpm też ciekawie się to prezentuje co sądzicie ? Jaki budżet? Jak coś droższego i lepszego niż wspomniane maszyny to mogę polecić Skila 9955MA Użytkuję ponad rok i nie ma najmniejszego problemu. I kultura pracy na wysokim poziomie...
AlCapone88 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czy ktoś porównywał Lare Epl 11 do Krauss P7 ? bo podobno są bardzo podobne w sumie rózni się nieznacznie cena. Budowa parametry te same . Czy jest coś w czym jedna jest lepsza od drugiej ?
jarekrk Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czy ktoś porównywał Lare Epl 11 do Krauss P7 ? bo podobno są bardzo podobne w sumie rózni się nieznacznie cena. Budowa parametry te same . Czy jest coś w czym jedna jest lepsza od drugiej ? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=11773 łap
ludwik93 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 coobah, jak dla mnie k2 wydaje mi się, że w zupełności wystarczy mam kraussa DB 5800, także K2 będzie do tych brutalniejszych prac a samochody to po za dwoma francuzami ( moim i mamy ) w lutym dojdzie Skoda taty, także wydaje mi się że chyba wezmę K2 od czasu do czasu może przepitole jakieś auto cioci ale to okazyjnie
siwy1988_88_88 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Czy ktoś porównywał Lare Epl 11 do Krauss P7 ? bo podobno są bardzo podobne w sumie rózni się nieznacznie cena. Budowa parametry te same . Czy jest coś w czym jedna jest lepsza od drugiej ? Jeden z partnerow forum u ktorego zakupilem ostatnio Krausa, wypowiedzial sie jednoznacznie, obydwie maszyny składane sa w tej samej fabryce, wiec w w jednej i drugiej sa najprawdopodobniej te same bebechy, kupilem krausa bo akurat to mieli na stanie :P
powalla Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Oj tam , oj tam kabelki przecież mają inne
MigdalM Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam, jaką maszynę DA polecacie, powiedzmy, że cena nie gra roli. Kupić coś ze stajni Rupesa? Czy może jakieś inne propozycje?
bienek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Jeżeli cena nie gra roli to bierz rupesa
AlCapone88 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgadza się Rupes to porządna marka i na pewno uśmiech na twarzy gwarantowany. Chyba że coś z lare lub krauss DA.
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 A co poza Rupes... Flex XC 3401 VRG czy Lare EPL42v2??
AlCapone88 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Moc podobna. Ogólnie flex kosztuje. A Lare spokojnie wystarczy i jest to trwała maszyna.
Rekomendowane odpowiedzi