aro_77 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 A powiedziane to już było milion razy, minimum to silverline z serii silverstorm, jeśli polerka nie ma co najmniej takich parametrów i funkcji to się nie nadaje.
Czaja Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Witam, Panowie która z poniższych polerek będzie dobra na pierwsze polerowanie dla nowicjusza: Eurotec cp 207 Powermat 2450W Falontech FTPH 3110 ( z wyglądu podobna do powyższych) Falontech FTPH 3210P ( z wyglądu przypomina Power Up lub Einhel ) Dodam tylko że powyższe polerki mogę kupić nie daleko mnie w sklepie co później w razie czego ułatwi problemy na gwarancji
S3ci0r Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Czaja, żadna? minimum to: 1. Silverline Silverstorm 129659 2. Graphite 59G242
Radziu Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2012 Witam, Panowie która z poniższych polerek będzie dobra na pierwsze polerowanie dla nowicjusza: Eurotec cp 207 Powermat 2450W Falontech FTPH 3110 ( z wyglądu podobna do powyższych) Falontech FTPH 3210P ( z wyglądu przypomina Power Up lub Einhel ) Dodam tylko że powyższe polerki mogę kupić nie daleko mnie w sklepie co później w razie czego ułatwi problemy na gwarancji Silverline Silverstorm, sam mam i jest OK
vhs Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Witam, Panowie która z poniższych polerek będzie dobra na pierwsze polerowanie dla nowicjusza: Eurotec cp 207 Powermat 2450W Falontech FTPH 3110 ( z wyglądu podobna do powyższych) Falontech FTPH 3210P ( z wyglądu przypomina Power Up lub Einhel ) Dodam tylko że powyższe polerki mogę kupić nie daleko mnie w sklepie co później w razie czego ułatwi problemy na gwarancji Silverline Silverstorm, sam mam i jest OK Ja też mogę ją polecić za te pieniądze jest
booohal Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 Czaja Jeżeli nie chcesz wydawać pieniędzy na Silverstorma to bierz Euroteca. Przy kilkunastu autach w roku powinna kilka lat wytrzymać. Trzeba się tylko nauczyć pracować bez stabilizacji obrotów. Więc albo Eurotec za sto kilka zł albo Silverstorm za ok 250zł. Ja stojąc przed wyborem następnego Euroteca lub Silverstorma dopłaciłem to 150 zł do Silverline i nie żałuję.
coobah Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2012 2. Graphite 59G242 jestem ZA!! zerknij: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 9&start=15
Czaja Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Panowie to ma byc moja pierwsza polerka i do stosowania do aut w domu a nie zarobkowo. Zastanawiam sie nad tym graphitem ale puki co budzet nie pozwala. A czy ten falontech to naprawde jakis szajs? Niby pisze ze ma stabilizacje obrotow i kosztuje 150zl bo jest w sklepie niedaeko mnie i odchodzi przesylka czyli koszta zblizone do euroteca wliczajac przesylke
Radziu Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Panowie to ma byc moja pierwsza polerka i do stosowania do aut w domu a nie zarobkowo. Zastanawiam sie nad tym graphitem ale puki co budzet nie pozwala. A czy ten falontech to naprawde jakis szajs? Niby pisze ze ma stabilizacje obrotow i kosztuje 150zl bo jest w sklepie niedaeko mnie i odchodzi przesylka czyli koszta zblizone do euroteca wliczajac przesylke To może odczekaj miesiąc i będziesz miał na Silverline
coobah Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Niby pisze ze ma stabilizacje obrotow i kosztuje 150zl bo jest w sklepie niedaeko mnie i odchodzi przesylka to byłoby zbyt piękne, żeby za 150 złotych mieć polerkę ze stabilizacją... Ale kup, przetestuj, opisz wrażenia... Najwyżej będziesz miał potem problem z odsprzedażą jak nie spełni Twoich oczekiwań.. Dozbieraj do Graphite'a...
inarusbox Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Panowie to ma byc moja pierwsza polerka i do stosowania do aut w domu a nie zarobkowo. Zastanawiam sie nad tym graphitem ale puki co budzet nie pozwala. A czy ten falontech to naprawde jakis szajs? Niby pisze ze ma stabilizacje obrotow i kosztuje 150zl bo jest w sklepie niedaeko mnie i odchodzi przesylka czyli koszta zblizone do euroteca wliczajac przesylke Nie ma stabilizacji, nie wiem dlaczego tak w ogóle pisze Jak chcesz to mogę Ci sprzedać jeszcze z gwarancja
mały_dżon Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 k2pro jest w cenie ok. 200 zł posiada stabilizację oraz łagodny start i podobno daje radę
whateverek Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 Używał ktoś? http://www.jula.pl/polerka-elektryczna- ... 0-w-010006 Teraz w promocji za 118 pln. Może da radę tym 1 auto zrobić...?
coobah Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 k2pro jest w cenie ok. 200 zł posiada stabilizację oraz łagodny start i podobno daje radę Tej stabilizacji w k2 to nie jestem pewien...
mały_dżon Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2012 za stroną producenta: http://www.k2pro.pl/index.php?option=co ... &Itemid=36 oraz z info PW poorboy'a który taki sprzęt diluje
coobah Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 za stroną producenta:http://www.k2pro.pl/index.php?option=co ... &Itemid=36 oraz z info PW poorboy'a który taki sprzęt diluje a faktycznie, zwracam pół honoru Ja natomiast mogę jedynie napisać (miałem kręcić film, ale mój telefon który miał służyć jako kamera odmówił posłuszeństwa ), że stabilizacja w Graphite działa tak jak pisałem w temacie o niej: na obrotach min. zwalnia i faluje, ale po zmianie z "min" na "1" bieg działa aż miło Wczoraj autko obleciałem na PF2500 i żóltym padzie Snake Urbana i na koniec SF4000 na czarnym. Niestety na wosk już zabrakło czasu Fajna maszynka, poręczna.... Dźwięk z niej także nie jest uporczywy. Jak dla mnie bardzo dobry sprzęt. Śmiało polecam
kupusso Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Nie przeszkadza brak blokady włącznika? Dla mnie to jest podstawa w maszynie nawet ważniejsza niż stabilizacja.
coobah Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Nie przeszkadza brak blokady włącznika? Dla mnie to jest podstawa w maszynie nawet ważniejsza niż stabilizacja. Nie przeszkadza, bo włącznik jest wielki i trzymasz go wszystkimi palcami, a nie tylko jednym czy dwoma, które po pewnym czasie drętwieją, bolą i musisz się pilnować, żeby maszyna była włączona. Wiesz, jakby była blokada, to by na pewno było lepiej. Ale nie jest to dla mnie wada w tym przypadku...
Rok z Bagien Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Ktoś widział, słyszał, macał , używał lub chociaż przechodził obok polerki o nazwie Blaukraft ?? Cena 179 zł. Linku do aukcji na znanym portalu aukcyjnym podawał nie będę, bo są tnięte, ale bez problemu można znaleźć. Obrotu 600-3000 Stabilizacja 1200 W waga 3,4 kg Mocno będę wdzięczny za info
Mozo Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Panowie to ma byc moja pierwsza polerka i do stosowania do aut w domu a nie zarobkowo. Zastanawiam sie nad tym graphitem ale puki co budzet nie pozwala. A czy ten falontech to naprawde jakis szajs? Niby pisze ze ma stabilizacje obrotow i kosztuje 150zl bo jest w sklepie niedaeko mnie i odchodzi przesylka czyli koszta zblizone do euroteca wliczajac przesylke Nie ma stabilizacji, nie wiem dlaczego tak w ogóle pisze Jak chcesz to mogę Ci sprzedać jeszcze z gwarancja Twierdzisz, ze nie ma stabilizacji? Wbrew opiniom tutaj kupiłem tego Falon Techa i wg mnie sprzęt ten ma stabilizacje obrotów! Na 3 czy 4 biegu (1800, 2100 obrotów) na twardym białym padzie ABW z rąk wyrywa Póki co zrobiłem jedno auto, wyblakłemu i matowemu czerwonemu lakierowi przywróciłem blask. W kolejce czekają 2 czarne, więc jak je dopieszcze to podziele się efektami prac.
coobah Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Wbrew opiniom tutaj kupiłem tego Falon Techa i wg mnie sprzęt ten ma stabilizacje obrotów! Na 3 czy 4 biegu (1800, 2100 obrotów) na twardym białym padzie ABW z rąk wyrywa fakt wyrywania z rąk nie jest wyznacznikiem stabilizacji obrotów...
pawelg303 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2012 Witam Chłopaki już miesiąc czytam si zastanawiam się nad tym jaką polerkę zakupić, i nadal nie wiem ;(. Podkreślam że nie będę tego robił często tylko dla siebie, ewentualnie jakiś znajomy, czy rodzinka. Moje dylematy to: 1. Lare EPL-11, drogo ale podobno wart, z tym że nie wiem czy nie jest za dobra na moje wymagania i częstotliwość prac 2. Silverline Silverstorm - cen ok podobno ciężka, w sumie jest na pierwszym miejscu cenowo. 3. Graphite 59G242 - cena i reszta ok ale jakoś mnie nie przekonują opinie, jest ich mało i w sumie chwali j tylko coobah, albo nie widziałem innych, mam wrażenie reklamowania tej polerki 4.... może jakieś propozycje?? Bardzo proszę o pomoc! Nie upieram się i nie wspominam o tych najtańszych bo zdaję sobie sprawę że cudów nie ma i są do niczego (wg mnie). Chcę żeby w miarę działała, była trwałą nie rozpadłą się po dwóch latach, zaczynała od 600obr, stabilizacja działała dobrze, masa to kwestia kompromisu, siły znajdę na jednostkową pracę Pozdrawiam
S3ci0r Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 pawelg303, graphite został niedawno wypatrzony i tylko coobah podjął się ryzyka wzięcia tej polerki. z czasem na pewno będzie coraz więcej opinii na jej temat ale do tego trzeba ludzi którzy zechcą ją kupić.
Rok z Bagien Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2012 4.... może jakieś propozycje?? Chyba nikt nie kupił, ale mnie się podoba BLAUKRAFT. Jak rozumiem wprowadzono do niego funkcję stabilizacji obrotów, waga akceptowalna. Cena jest atrakcyjna. Chyba się skuszę....
Rekomendowane odpowiedzi