Blau Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 zrobiłeś 40 000km w nie całe 2 miesiące?
dzinkins Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 zrobiłeś 40 000km w nie całe 2 miesiące? od czerwca-lipca
MatthewG Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 zrobiłeś 40 000km w nie całe 2 miesiące? Też mnie to zastanowiło
coobah Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 dziwicie się?? haracze pościągać po Polsce i DE to trzeba się najeździć...
ayrsen Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Po czterdziestu paru tysiącach kilometrów nadal utrzymuje przyzwoity stan Za zderzakiem S-klasy (na kolejnym miejscu parkingowym) zmieściłby się co najwyżej Smart 4 2... Te szyby to konieczność?
Franek Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 szyby Wersja DIPLOMAT, ambasador jeździł!
Geno Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Nie lubimy z Frankiem jak na mieście podczas palenia cygara nam pospólstwo do środka zagląda. Co zrobić, takie życie
dzinkins Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Po czterdziestu paru tysiącach kilometrów nadal utrzymuje przyzwoity stan Za zderzakiem S-klasy (na kolejnym miejscu parkingowym) zmieściłby się co najwyżej Smart 4 2... Te szyby to konieczność? Co do parkowania to tak spotowo na parkingu się zaparkowało (bo rozumiem że o to chodziło ) A szyby to dla mnie konieczność - wygląd i funkcjonalność W każdym tak mam a te wyjątkowo mi pasują bo to są z lustrzanym obiciem [ Dodano: 17 Luty 2014, 20:32 ] Nie lubimy z Frankiem jak na mieście podczas palenia cygara nam pospólstwo do środka zagląda. Co zrobić, takie życie Dokładnie tak
ayrsen Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Co do parkowania to tak spotowo na parkingu się zaparkowało (bo rozumiem że o to chodziło ) Tak myślałem. Ale głównie chodziło o fakt - drugi taki sam w linii się nie zmieści... A szyby to dla mnie konieczność - wygląd i funkcjonalność W każdym tak mam a te wyjątkowo mi pasują bo to są z lustrzanym obiciem A jak się podobają ?
dzinkins Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Coś tu cicho Auto robi kilometry i na dzień dzisiejszy ma już za sobą ponad 40tys km Przy takich przebiegach ciężko utrzymać je w nienagannym stanie więc rozpoczęły się testy powłok I w drogę CDN.................
mkbewe Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 dlaczego grzejesz promiennikiem ?
Pit_Krk Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 dlaczego grzejesz promiennikiem ? Przeczytałeś post czy tylko zdjęcia obejrzałeś??
mkbewe Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Przeczytałeś post no Coś tu cicho Auto robi kilometry i na dzień dzisiejszy ma już za sobą ponad 40tys km Przy takich przebiegach ciężko utrzymać je w nienagannym stanie więc rozpoczęły się testy powłok nic tu nie ma o tym grzaniu
MarrciN Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Test powłok, czyli wygrzał je promiennikiem w celu szybszego utwardzenia
dzinkins Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Test powłok, czyli wygrzał je promiennikiem w celu szybszego utwardzenia dokładnie tak
mkbewe Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 aaaaaaaaaa no to 3a było tak od razu dzięki.
woof Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 @dzinkins tak z czystej ciekawości bo od którejś strony nie czytałem... jak z awaryjnością? jaki teraz ma przebieg? strasznie mi się podoba ten model Swoją drogą jest to pierwsze auto w moim życiu z tak wysokiej półki którym miałem okazje pojeździć
dzinkins Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ak z czystej ciekawości bo od którejś strony nie czytałem... jak z awaryjnością? Autko moim zdaniem mało awaryjne a mój egzemplarz został strasznie zaniedbany przez poprzedniego właściciela i stąd wychodzi coś od czasu do czasu jaki teraz ma przebieg? 356 tys km
SZyBA Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 dzinkins, Czyli co za miesiąc relacja po 10tys km
dzinkins Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2014 dzinkins, Czyli co za miesiąc relacja po 10tys km Coś w tym stylu
Swoop Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mario, a lampy przednie to tak tylko na zdjęciu, czy w planach do zrobienia?
MatthewG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Dopisałbyś Panie co tam Ci spłynie/spłynęło bo słabo odtłuściłeś powierzchnię
dzinkins Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Mario, a lampy przednie to tak tylko na zdjęciu, czy w planach do zrobienia? Mówisz i masz Dopisałbyś Panie co tam Ci spłynie/spłynęło bo słabo odtłuściłeś powierzchnię Czyżby
knefelson Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 dzinkins, takie techniczne pytanko o szlifierke oscylacyjna, co to za model i gdzie mozna kupic do niej papierki, bo chyba slabo szukam takiego zestawu
dzinkins Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 dzinkins, takie techniczne pytanko o szlifierke oscylacyjna, co to za model i gdzie mozna kupic do niej papierki, bo chyba slabo szukam takiego zestawu MIRKA Ceros 2,5 mm - Elektryczna szlifierka Orbitalna 77 mm A tu masz wszystko http://www.shineon.pl/sklep/producenci/ ... l?limit=15
Rekomendowane odpowiedzi