Geno Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 400 km po mieście od klubu do klubu, nie było czasu tankować
SZyBA Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Prędkość patrolowa i brelok S wiadomo. Mało się zarabia żyje się jak hrabia
vwkrakow Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 przyjemnie zakończenie wieczoru dziękuję dzinkins, za tą realizację !
M4ciek Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2013 Mariusz, poleciałeś po bandzie Ci powiem genialna robota! rozumiem, że mniejsza BMka wymieniona na S-Klasę? wszedłem też na wykopa i rozwalił mnie ten komentarz: A teraz sobie pomyślcie ile byłoby klikania jakby Gazeta zrobiła z tego artykuł
DaRoN Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 z rzadka się wypowiadam na forumie, ale tu muszę zostawić ślad. poranek w pracy na wielkim propsie zapewniony. cygan dostał drugie życie, po prostu. dawno nie było co oglądać kompleksowego na forumie, a tu wyskoczyłeś Waść z takim klocem relacją, którą po prostu z każdym dalszym zdjęciem należało doceniać coraz bardziej. świetna sprawa z tłumieniem. powiedz mi tylko - nie było miejsca na filc? same maty dają, ale nie tak dużo jak ich połączenie z filcem poroso. to on zabiera w siebie szum, choć w cyganie tej klasy pewnie i tak blacha jest bardzo gruba. jak dużo i jaki konkretnie rodzaj STP wykleiłeś? uszczelki czymś "spulchniałeś" przed flokiem? u mnie w accordzie z 2002 roku uszczelki zrobiły się nieco plastikowe i muszę się pogłowić jak przywrócić im gumowatość, bo na tym tracę masę komfortu w drzwiach. wiatr mi chula tu i ówdzie zabierając ciszę jazdy. jednym słowem, bank Waść rozbiłeś na 2013, końcówkę roku zapodałeś konkretną. gratulacje. wzór, za którym podążę w 2014 roku.
coobah Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 No tak... Jak go nie było to był spokój. Jak wpadł to od razu na ostrej wk..ie, najpierw rozniósł wszystko, potem pozamiatał... Tak samo z eSką - rozebrał i poskładał. Podejrzewam, że relacją warto byłoby się pochwalić za granicą i tylko czekać aż firma MB w ramach reklamy podaruje Ci najnowszą eSkę Zazdroszczę ilości wolnego czasu jaki mogłeś poświęcić furce
DaRoN Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 z rzadka się wypowiadam na forumie, ale tu muszę zostawić ślad. poranek w pracy na wielkim propsie zapewniony. cygan dostał drugie życie, po prostu. dawno nie było co oglądać kompleksowego na forumie, a tu wyskoczyłeś Waść z takim klocem relacją, którą po prostu z każdym dalszym zdjęciem należało doceniać coraz bardziej. świetna sprawa z tłumieniem. powiedz mi tylko - nie było miejsca na filc? same maty dają, ale nie tak dużo jak ich połączenie z filcem poroso. to on zabiera w siebie szum, choć w cyganie tej klasy pewnie i tak blacha jest bardzo gruba. jak dużo i jaki konkretnie rodzaj STP wykleiłeś? uszczelki czymś "spulchniałeś" przed flokiem? u mnie w accordzie z 2002 roku uszczelki zrobiły się nieco plastikowe i muszę się pogłowić jak przywrócić im gumowatość, bo na tym tracę masę komfortu w drzwiach. wiatr mi chula tu i ówdzie zabierając ciszę jazdy. jednym słowem, bank Waść rozbiłeś na 2013, końcówkę roku zapodałeś konkretną. gratulacje. wzór, za którym podążę w 2014 roku. [ Dodano: 30 Grudzień 2013, 10:38 ] sql padło ;]
barteKKK03 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Myślę że możesz już podesłać administracji adres do wysyłki nagród z konkursu PSB
bienek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 barteKKK03, raczej mają ten adres w bazie bo z tego co kojarze juz jakaś wygrana w PSB chyba była
Franek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Heh, wreszcie Ogólnie powiem tak, jak już zostało powiedziane, zdjęcia oddają 30% relacji. Jeździ sie mega, po wyciszeniu cichszy od wersji z benzyniakiem. Ogólnie ciężko się zorientować jaki ma motor jadąc w środku. Wersja kolorystyczna bardzo fajna, a nie tylko beż i czarny. Tu jest mega. Co do felg - cygany robio robote.
tomi1985 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Piękna robota, zazdroszczę zapału i umiejętności. Jeśli można wiedzieć - ile w markach cenią sobie za chrom ? :>
Zybercik Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Myślę ze 5k by brakło. Stary, nie żartuj nawet Mistrz i tyle. Nawet chcą powtorzyc taka relacje niewielu może sobie na to pozwolić własnymi rękoma - czas
Camel- Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Jestem pod olbrzymim wrażeniem. Dało mi to zrozumienia, że to auto dla Prezesa Bardzo podoba mi się podejście, ale jak widziałem, że wygłuszyłeś S-klasę to pomyslałem - zwariował Szacun za wszystko. PS> Napędzasz wzmacniacz oryginalnym Comandem? Nie miałes BOSE u siebie?
dzinkins Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 świetna sprawa z tłumieniem. powiedz mi tylko - nie było miejsca na filc? nie było miejsca, wszytko jest spasowane na styk a pod wykładziną jest 5-7cm gąbki wygłuszającej fabrycznej. jak dużo i jaki konkretnie rodzaj STP wykleiłeś? StP SILVER MATA WYGŁUSZAJĄCA BUTYLOWA a ile już nie pamiętam 40-50szt tych dużych 75x53 uszczelki czymś "spulchniałeś" przed flokiem? Nic z nimi nie robiłem i jest PS> Napędzasz wzmacniacz oryginalnym Comandem? Nie miałes BOSE u siebie? Tak, nie było Bose ale po montażu całości wystarcza
DaRoN Opublikowano 31 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2013 jak rozumiem te 40-50 sztuk to na cały samochód poszło? łącznie z bagażnikiem?
Gilotyn@ Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czapki z głów Kawał porządnej roboty. Mesio konkretnie zmłodniał
Misiek_ol Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Mega nakład Twojej pracy ale efekt i tak bezcenny. Wygląda jak nówka z salonu (tylko przebieg trzeba trochę cofnąć) .
dzinkins Opublikowano 2 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 Jaki przebieg ma ten merc? 312k km jak przyjechał
etiv Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zawsze ten mietek będzie mi przypominał "Pieniądze to nie wszystko". Chyba jedyna "lekka" eSka.
Geno Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 Chyba nikt nie zauważył, ale gałka tez ładnie obszyta
Moderator krd Opublikowano 3 Stycznia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 geno, i jakies czujniczki widze doszly
Rekomendowane odpowiedzi